Şimdi Ara

SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 sene önce USA den aldığım cep telefonumu satıyorum .
    Tam model adı : iPhone 5S Space Gray 32GB
    Kayıt Durumu nedir: Kaydını ilk aldığım gün forumda bir arkadaşın pasaportuna e-devlet üzerinden yaptırdım. Aynı gün onaylandı ve kapanma riski ortadan kalkmıştır.
    Simfree mi? : Evet simfree , yani her hatla kullanılabilir.
    Kutu ve içerik durumu: Kutu ve içeriği tamdır. Kulaklığı hiç açılmamış jelatini dahi üzerindedir. Şarj adaptörü USA prizlere göre olduğundan yanında dönüştürücü de verilecektir. Şarj kablosunda eziklik,yırtılma vs yoktur.
    Kozmetik Durumu: Ekran ilk gün telefon kutudan çıkar çıkmaz jelatinle kaplanmıştır. Telefonun dört kenarıda çiziksizdir. Sol-arka-üst köşede çok çok minik bir darbe izi vardır. Onuda ilan verirken farkettim. Çünkü telefon 1 kere dahi yere düştüğünü hatırlamıyorum. Arkada kılıf ile telefon arasına giren tozdan kaynaklı nokta şeklinde 2 adet çizik vardır. Son 2 resimde bu detayları kırmızı çember içine alarak gösterdim.
    Cihazın çalışma durumu: Telefonun bütün fonksiyonları , tuşları hatasız çalışmakta olup pili ilk gün nasılsa bugünde öyledir.

Telefon ile ilgili bütün ayrıntıları vermeye çalıştım. Bunların dışında sorusu olan varsa PM den sorabilir.

Telefon için istediğim fiyat SATILDI dir. Pazarlık ve takas kesinlikle yoktur. Lütfen bu konu hakkında PM atmayınız.

Kulaklık almak istemeyen arkadaşlar için fiyattan 50 TL , Şarj adaptörü + kablo almak istemeyen arkadaşlar içinde 50 TL fiyattan düşebilirim.

Son olarak ; bu forumda 5 adet iphone sattım, 3 tanesi önce havale sonra kargo şeklinde 2 si yüzyüze idi . Ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Alıcısına şimdiden hayırlı olsun diliyorum.

SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray  SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray

SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray

SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray
     SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray SATILDI.....iPhone 5S 32 GB Space Gray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 6 Ekim 2014; 2:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bozbirik nickli arkadaşımıza satılmıştır. Havalesi alınmıştır kargoya çarşamba günü verilecektir. Teşekkürler..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.