Şimdi Ara

SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fiyatı düşürüyorum. 700 TL den vereceğim.

arkadaşlar 1 senedir sorunsuz bir şekilde kullanmakta olduğum cihazımı iphone 5 e geçmiş olmam sebebiyle satıyorum. 1 senedir sorunsuz kullandığım halde şu an kontrol ettiğimde kayıt bulunamadı diyor. BTK yı aradığımda da kaydının düştüğünü ve sıfırdan kayıt yapılması gerektiğini söylediler. pasaportuna işlettiğim arkadaşa ulaşamadığımdan sıfırdan kayıt yapılması gerekiyor. Ama daha da ilginç olanı hattım takılı ve sorunsuz kullanıyorum. cihazımı kayıtsız olarak değerlendirerek alabilirsiniz.

cihazımın fiziksel anlamda en ufak bir problemi bulunmamaktadır. fotoğraflardan da görülebileceği gibi sıfırdan farksız durumdadır. en ufak bir problemi yoktur ve hiç olmamıştır. sürekli olarak kılıfında ve ekran jelatini ile kullanılmıştır. kaydını yaptırarak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. telefonu kaydında sorun olmadığını bildiğim için geçen hafta forumdan onurr1905 kullanıcısına sattım. ancak o imei kontrol ettirdiğinde kayıt bulunamadığı bilgisini alınca iade aldım kendisinden. bende o esnada öğrendim zaten durumu.

bugün kontrol ettiğimde BTK dan (03.07.2013) cihaz bilgisinde kayıt dışı olduğu tespit edilen cihaz diyor. Yani yeniden kayıt ettirilmesi gerekiyor.

telefonu kayıtsız olması sebebiyle 750 tl den satıyorum. bu fiyattan aşağıda vermek istemiyorum. sitede kayıtlı cihazlar 1000-1100 tl seviyesinden satılmakta. dolayısı ile fiyatımın uygun olduğunu düşünüyorum. satılmazsa da 2 ay sonra amerika seyahatine çıkacağım, o zaman kendim kaydettirip o şekilde satarım veya kullanırım. cihaz orjinal kutusunda hiç kullanılmamış şarj cihazı,usb kablosu ve kulaklığı ile gönderilecektir. Ayrıca yanında bir de kapak göndereceğim. Cihaz jelatinleri bile sökülmemiş aksesuarları ile sıfırdan farksız durumdadır.

kullanmakta olduğum bir cihazım var ve değiştirmek istemiyorum. o yüzden takas düşünmüyorum. lütfen takas teklif etmeyin.

Ankara'dayım. istenilen yerden satış açabilirim (site komisyonunu eklemek şartıyla) veya elden görerek almak isteyenler 0532 375 4078 den ulaşabilirler.
     SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız- SATILDI iphone 4s beyaz -kayıtsız-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 12 Temmuz 2013; 10:14:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ay sonunda ordayım,kalırsa görüşürz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.