Şimdi Ara

Satıldı iPhone 4 16 GB - Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ilk çıktığında aldığım ve temiz kullandığım cihazımı artık model yükseltmek için satıyorum. Turkcell çıkışlı cihazdır. Üstünde ios 5.1.1 yüklü. Cihaz 6.1.3 ve 7.1.2 sürümlerinde de kullanılmıştır ve Jailbreak işlemi görmüştür. Shsh kayıtları da mevcut. Bu sayede istediğiniz versiyona düşürme ve yükseltme işlemlerini yapabilirsiniz. Aldığım ilk gün cihazın arkasına 3mm karbon yaptırdım ve hala durmakta. Ekranını her zaman film ile kullandım. Jailbreak sayesinde de home ve power tuşlarını çok kullanmadığım için performansları da çok iyi. Uzun süre kullanım nedeniyle kenar bölgelerinde kılcal çizik mevcut. Onun dışında 1 kere hafif şekilde darbe almıştır. Ezilme yoktur. Kutusu, faturası ve stickerları durmakta. Istanbul içi elden teslim öncelikli olup, şehir dışına önce ücret sonra kargo şeklinde yapılacaktır. Alacak kişiye hayırlı olması dileğiyle.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 17 Ocak 2015; 11:32:39 >

• Telefon musti38 nickli arkadaşa satılmıştır. Kargosu yapıldı. Hayırlı olsun. Güvenilir ve sözünün eri bir arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.