Şimdi Ara

SATILDI !!!i7 3770k costa rica 4 günlük +++ maximus v extreme yurtdışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatanbilgisayardan aldıgımız 4 günük işlemcimizi tekrardan 3930k ya dönme sebeiyle satıyoruz. =)) sormayın bizde ne yaptıgımızı bilmiyoruz =)) işlemcinin kutusu faturası herşeyi mevcut problemsiz. SATILDI @ over and under

maximus v extreme anakart yurt dışıdır. kutusu içeriği her şeyi mevcuttur. problem sıkıntı yok. tertemiz. SATILDI @ pharmacist

İkisini birden alana çok güzel indirim yapıcam :)(

sorularınıız için pm ve ya 0531 270 51 27 ulaşabilirsiniz. saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafacan1980 -- 29 Mart 2013; 12:45:02 >

• EEE para cok olunca insanda ne yapacagını bilmiyor TABİ

maximus v extreme anakart yurt dışıdır. kutusu içeriği her şeyi mevcuttur. problem sıkıntı yok. tertemiz. fiyat: 650 TL
    kimse bu riski almaz BEN forumdan birisinden CORSAİR h80 aldım arkadaş yurt dışından almış şimdi sorun cıktı ve dedimki sanırım h80de sorun cıktı ne yapcaz dedim yurt dışına garantiye yollacaksın dedi yurt dışına bir ürünü gönderip geri gelmesi demek ne demek biliyormusun SEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox__2006 -- 26 Mart 2013; 22:45:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

EEE para cok olunca insanda ne yapacagını bilmiyor TABİ

maximus v extreme anakart yurt dışıdır. kutusu içeriği her şeyi mevcuttur. problem sıkıntı yok. tertemiz. fiyat: 650 TL
    kimse bu riski almaz BEN forumdan birisinden CORSAİR h80 aldım arkadaş yurt dışından almış şimdi sorun cıktı ve dedimki sanırım h80de sorun cıktı ne yapcaz dedim yurt dışına garantiye yollacaksın dedi yurt dışına bir ürünü gönderip geri gelmesi demek ne demek biliyormusun SEN

bence sen yurtdışına corsair göndermenin ne demek olduğunu bilmiyorsun.. 2 haftada 0 ürün eline geçiyor, üstelik kapından alıp kapına kadar getiriyor ve tamamen ücretsiz..forumda konuları bile var, biraz araştırırsan görürsün..

• quote:

yurt dışı iki adet xeon e5-2690 yanında asus anakart yanında 128 gb hynix ecc ram verdim 8 bin liraya. ne anlattiiiseeenn bana =) eskidendi o yurt dışı geyikleri

• quote:

Türkiyeden garantili ürün alıcağıma yurt dışı evga asus corsair ürünleri alırım daha iyi 15 güne sıfırı geliyor bizim burda bir ayda göndermiyorlar

• garantiye gönderilmiş ürünlerde gümrük sorunu olmuyor mu? 8 bin liralık ürün nasıl geçiyor gümrükten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suslu76

garantiye gönderilmiş ürünlerde gümrük sorunu olmuyor mu? 8 bin liralık ürün nasıl geçiyor gümrükten?

Pm den açıklandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar kardeşim, diğerleri gibi bu ilanda akıyor walla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

hayırlı satışlar kardeşim, diğerleri gibi bu ilanda akıyor walla...

saol abi teşekkürler =) varsa ihtiyac giderelim
  • Ya Onun Altın Gibi Bir Kalbi Var Daha Neye İhticaı Olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Ya Onun Altın Gibi Bir Kalbi Var Daha Neye İhticaı Olacak

yahu Paşam her yerde beni utandırmasan olmazdı değil mi?

senin de kalbin altın gibi Enginim, söylememe bile gerek yok.
  • Önemli Olan Niyet Paşam!!!Saygılar..

Ya Adamın İlanında Şekil Yapıyoruz mustaaaaacan Sanada Saygılar Paşam Hayırlı Satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Önemli Olan Niyet Paşam!!!Saygılar..

Ya Adamın İlanında Şekil Yapıyoruz mustaaaaacan Sanada Saygılar Paşam Hayırlı Satışlar

Şikayet edicem sizi ilanı kirlettiniz !!!! :)))
  • Anakart tarafımdan alınmıştır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.