Şimdi Ara

[SATILDI] i5-2500k, MSI Z77A-G45, 4GB DDR3, 500GB HDD, 620w Modüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ilan başlığında bileşenlerinin bir kısmını belirttiğim bilgisayar kasasını, değerinde NOTEBOOK ile takaslamak istiyorum.Casper, Exper, Grundig, Arçelik-Beko vb. markaları düşünmüyorum.Bileşenler;

İşlemci ; Intel Corei5-2500k - 20.04.2012 Vatan faturalı.İlk sahibiyim.1.25v ile 4.3GHz deneme yaptım, sonrasında o.c 'suz kullanmaya devam ettim.Orjinal fanı sıfırdan farksız.

Anakart ; MSI Z77A-G45 LGA1155 - 24.04.2012 faturalı.Kutusu ve içeriği eksiksiz mevcut.İlk sahibiyim.

Bellek ; 4GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz@1.5v - 20.04.2012 Vatan faturalı.Kutusu-belgeleri mevcut.İlk sahibiyim.

Sabit Disk ; 500GB Seagate SataII ST3500418AS - Garanti süresi emin olmamakla birlikte dolmuş olmalı , faturasını bulmam gerek.İlk sahibiyim.

İşlemci Soğutucu ; ThermalrightCoGage Truespirit - Lga1155/1156 uyumlu.Kutusu vs. bulunmuyor.

Güç Kaynağı ; CoolerMaster M620 620Watt Modüler - 2 yıl Vatan garantisi doldu.Bu model 5 yıl garantili, 2-2.5 yıl daha distribütör garantili.2. sahibiyim.

Kasa ; Asus TA-D52 - İç kısmı ve yan kapakların iç tarafı parlak siyaha boyandı.Ön-Egsoz-Yan kapak olmak üzere 3 fanlı serin bir kasa.

Optik Okuyucu ; LG DvD-RW(Yazıcı), 20 aya yakın garantisi mevcut.3-4 kez format/yazma işlemi için kullanıldı.

Ekran kartı ; HD Graphics 3000, yani onboard.Oyun harici her türlü işlemde işinizi görür.Ofis uygulamaları vs. sorunsuz kullanabilirsiniz.Dileyen; istediği ekran kartını takıp, işlemcinin hakkını verebilir.

Ürünün resimlerini makinem olmadığı için ekleyemiyorum.Bileşenleri incelemek isteyen arkadaşlar "Google" kullanabilirler, tam modellerini belirttim.

Parça olarak satılık değildir, komple kasa olarak nakit almayı düşünen arkadaşlar için fiyatım pazarlıksız 899 TL, öncelik takastan yana.

İlgilenen herkese teşekkürler, iyi forumlar..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladin198 -- 11 Ocak 2013; 18:13:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selam. hd4000 ekran kartı onboard değil işlemciye gömülü bir ekran tartıdır. (bkz. ivy bridge)

sizin ekran kartınız hd3000'dir (bkz sandy bridge)

hayırlı takaslar.....
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.