Şimdi Ara

SATILDI-HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 - 800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI-HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 - 800 TL

Merhaba,

HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 kablosuz kulaklığımı satıyorum.

1 Eylül 2021 tarihinde amazon.com.tr üzerinden aldım. Garantisi devam ediyor. Kutusu ve belgeleri mevcuttur.

Kozmetik ve donanımsal olarak herhangi bir sorunu yoktur. Aktif olarak yoğun bir şekilde kullanılmamıştır.

HyperX'in NGENUITY programıyla uyumludur.

Özellikle mikrofonu konusunda çok memnundum. Gerek oyunlarda, gerek Discord üzerinde net bir şekilde farkı ortaya çıkıyor.

Monitör almak için satıyorum. FreeSync destekli monitörle takas olabilir.

Fiyat Düştü. Güncel FİYAT: 800 TL - Forum dışı SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat düştü.

Güncel FİYAT: 800 TL

• Sıfırı amazonda 799 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, an itibariyle 1098 TL olarak gözüküyor Amazon üzerinde. Doğru kulaklığa baktığınıza emin misiniz?

Kingston HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 HHSS1C-BA-BK/G Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

• SATILDI-HyperX Cloud Stinger Core Wireless + 7.1 - 800 TL

• Benimde baktığım bir kulaklıkti kimisi yazmış sıfır 799 TL iken ikinci eline 1800 yazmış malum sitede ,yazınca git ordan al laflari filan,belki sende fiyatın farkında değilsin yazmış oldum baltalamak değilde sıfırı su misali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin attığın HHSS1C-KB-WT/G olarak geçiyor. Benim kulaklığım ise HHSS1C-BA-BK/G olarak geçiyor.

Aralarındaki farka HyperX'in kendi sitesinden bakabilirsiniz;

Cloud Stinger Core PC Oyun Kulaklığı | HyperX (hyperxgaming.com) - HHSS1C-BA-BK/G

Cloud Stinger Core PS5/PS4 için Kablosuz Oyun Kulaklığı | HyperX (hyperxgaming.com) - HHSS1C-KB-WT/G

Ben detaylı bakmadım. İlk dikkatimi çeken husus 7.1 farkı oldu, illa ki başka farklarda vardır.

• Benim gösterdiğim ,tek farkı PC/PS4 /PS5 birde rengi beyaz oluşu ,ayrıca seninki sadece PC destekliyor ,ikisinde 7+1 destekliyor .
    Beyaz olanlar ayrıca pahalı,iyice bakarsan siteye ikisininde 7+1 destekli olduğunu görürsün ,gösterdiğim seninkinden daha değerli modeli sıfır fiyatı .taktir senin bak araştır 7+1 destekli olduğunu bende gosterebilirim

• Farklı bir modeli gösterip sıfırı şu kadar diye mesaj atıyorsunuz. Farklı modeller olduğunu söylüyorum; yok şu, yok bu diyorsunuz... HyperX'in kendi sitesinden kontrol ediyorum sizin gösterdiğiniz kulaklıkla ilgili hiçbir şekilde 7.1 desteği olduğu yazmıyor. Verdiğiniz link üzerinde de 7.1 ile ilgili bir bilgi yazmıyor. Yukarıda iki modelinde linkini verdim.

Ortada tamamen farklı iki model kulaklık var. Ben fiyatımı kendi modelimin sıfır satış fiyatlarına ve kulaklığın kullanım süresi ve temizliğine göre belirledim. Günümüzde insanlar parayı kolay kazanmıyorlar, bir alım yapacakları zaman zaten yeterince araştırıyorlar. Herkes kendi kararını verip istediği ürünü almakta özgür.

Konu altına daha fazla gereksiz mesaj yazmazsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.