Şimdi Ara

SATILDI HP OMEN 32 1440p FreeSync LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    HP w9s97aa OMEN 32" 1440p FreeSync 75hz VA Panel LED

19.01.2017 Teknosa'dan alınma ve faturalı.

Her şeyi durmakta ve sıfırdan tek farkı açılmış olup 20 günlük kullanım süresince günde 2 saat olarak çalışmış olmasıdır.

Ürün VA panel olarak bilinen yüksek kontrast renkler sunan bir panel kullanmakta ve ışık sızması vb. sorunları yoktur.

SRGB olarak %100 doğru renk değerlerine sahiptir.

http://www8.hp.com/tr/tr/products/monitors/product-detail.html?oid=11528091

SATILDI  HP OMEN 32 1440p FreeSync LED

Sıfır nasıl alıyorsanız o şekilde alacağınız için fotoğraf koyma gereği duymadım ancak yine de isteyen olursa özel mesaj veya whatsapp yoluyla ürünün kendi fotoğraflarını gönderebilirim.

Takas düşünmüyorum.

Fiyat: SATILDI TL

Öncelik İstanbul içinden elden satış, şehir dışına kargo durumları sıkıntı olabiliyor, her ne kadar köpüğü vs dursa da kargoda gelecek zararlara karışmamak kaydıyla mesuliyet kabul etmeden gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 15 Nisan 2017; 14:19:38 >

• HP w9s97aa OMEN 32 Bu monitörün hdmı 1.4 mü 2.0 ?
  • Oyun ve maç izlemek için düşünüyordum (digitürk 4k uydu alcısı ile kullanıcaktım) müşteri hizmetlerini aradım onlarda baya zorlandı cevap için hdmı versiyon 1.4 müş.
  • 1.4 versiyon hdmi, 1.2 displayport mevcut diye biliyorum. Monitör sonuçta öncelik olarak o yüzden 2.0 kullanılmamış olabilir. Doğal çözünürlüğü 1440p ki 27-32" için ideal.

2k için displayport yeterli, iyi bir ekran kartıyla oyun anlamında oldukça performanslı bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 13 Nisan 2017; 19:53:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

1.4 versiyon hdmi, 1.2 displayport mevcut diye biliyorum. Monitör sonuçta öncelik olarak o yüzden 2.0 kullanılmamış olabilir. Doğal çözünürlüğü 1440p ki 27-32" için ideal.

2k için displayport yeterli, iyi bir ekran kartıyla oyun anlamında oldukça performanslı bir ürün.

Hocam vala tam bütçem olmadığı zaman indirim yaptınız (:

Bir para toparlayabilsem almayı düşündüğüm bir monitör kesinlikle (:
  • Ürün @RoyalFlush `a satılmıştır.

Teşekkürler.
  • Aradığım monitör satılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sil artık ilanı canım sıkılıyor gördükçe
  • Hocam özel mesaj atmışsınız ama özel mesaj kabul etmediğiniz görünüyor o yüzden cevabımı gönderemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.