Şimdi Ara

satıldı HİPER arkadasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ısı garantili yeni aldım elimdeki sistemi sattıgım için kullanamıyorum 9800 gtx ile eşdegerdir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhank55 -- 26 Mart 2009; 18:28:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi satıslar dostum. Bence fiyatını gözden gecirmelisin. Cünkü daha gecen ay bu kartın bi üst versiyonu olan oc li XFX ALPHA DOG EDITION 8800GTS 512MB kart 119 usd + kdv den satılıyordu. Garantili ve sıfır. Birde kargo ücreti dahildi. Bugünkü kur ile faturalı garantili üst versiyon ürün kargo bedava olacak sekilde 240 TL yapıyor. Gecen ay sırf bu kart ve daha ucuz (205 tl) )AXLE 8800GTS yüzünden ikinci el fiyatları düsmüstü.
     satıldı HİPER arkadasa

• quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

İyi satıslar dostum. Bence fiyatını gözden gecirmelisin. Cünkü daha gecen ay bu kartın bi üst versiyonu olan oc li XFX ALPHA DOG EDITION 8800GTS 512MB kart 119 usd + kdv den satılıyordu. Garantili ve sıfır. Birde kargo ücreti dahildi. Bugünkü kur ile faturalı garantili üst versiyon ürün kargo bedava olacak sekilde 240 TL yapıyor. Gecen ay sırf bu kart ve daha ucuz (205 tl) )AXLE 8800GTS yüzünden ikinci el fiyatları düsmüstü.
     satıldı HİPER arkadasa

Yahu geçen ay satılıyordu ise nolmuş? Şu an geçerli mi kampanya? Andır önemli olan, geçmiş değil! Dolar almış başını gidiyor, tüm sıfırlar zamlandı hala yok şu zaman yok bu zaman diye ucuza mal koparmak için çırpınıp duran kişilerle doldu forum. (tutunsatar zaten senin hemen her mesajında bir eleştiri, bir uyarı vs.) Her verilen 'normal' fiyata bir isyan havası, mızmızlanma şikayet vs. Herkes mecbur mu malını ucuza vermeye?

Bir 10 tl'lik de pazarlık payı olduğunu düşünürsek fiyat gayet normal arkadaşım, müsterih ol.

• dikkat ediyorum böyle fiyatlar hep yeni üyeler tarafından veriliyor burdaki piyasayı bilmedikleri için palit 4850 sonic garantili 250tl iken bu kart garantisiz 220tl çok arkadaşın dediği gibi üstelik forumda axle 8800gts g92 garantili 190tl'den bile satılmadığına göre fiyatın çok olduğu bir gerçektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

dikkat ediyorum böyle fiyatlar hep yeni üyeler tarafından veriliyor burdaki piyasayı bilmedikleri için palit 4850 sonic garantili 250tl iken bu kart garantisiz 220tl çok arkadaşın dediği gibi üstelik forumda axle 8800gts g92 garantili 190tl'den bile satılmadığına göre fiyatın çok olduğu bir gerçektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cogitosuz_ergo_sum

quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

İyi satıslar dostum. Bence fiyatını gözden gecirmelisin. Cünkü daha gecen ay bu kartın bi üst versiyonu olan oc li XFX ALPHA DOG EDITION 8800GTS 512MB kart 119 usd + kdv den satılıyordu. Garantili ve sıfır. Birde kargo ücreti dahildi. Bugünkü kur ile faturalı garantili üst versiyon ürün kargo bedava olacak sekilde 240 TL yapıyor. Gecen ay sırf bu kart ve daha ucuz (205 tl) )AXLE 8800GTS yüzünden ikinci el fiyatları düsmüstü.
     satıldı HİPER arkadasa

Yahu geçen ay satılıyordu ise nolmuş? Şu an geçerli mi kampanya? Andır önemli olan, geçmiş değil! Dolar almış başını gidiyor, tüm sıfırlar zamlandı hala yok şu zaman yok bu zaman diye ucuza mal koparmak için çırpınıp duran kişilerle doldu forum. (tutunsatar zaten senin hemen her mesajında bir eleştiri, bir uyarı vs.) Her verilen 'normal' fiyata bir isyan havası, mızmızlanma şikayet vs. Herkes mecbur mu malını ucuza vermeye?

Bir 10 tl'lik de pazarlık payı olduğunu düşünürsek fiyat gayet normal arkadaşım, müsterih ol.

Ne Alakası Var Arkadaşım, Piyasa Belli, Arkadaş Bu Forumda Yeni Doğaldır, Kimsenın Ucuza Mal Koparmak Gibi Bir Maksadı Yok, Bilgilendirme Acısından Söyleniyor, Fiyat Gercekten Cok Yüksek.! Saygılar Hayırlı Satışlar

• arkadasım forumda yeni olmak maldan anlamamak anlamına gelmez piyasayı ben de biliyorum bu kafrtın fiyatı bu XFX OLUNCA BOLE OLUYO
    almak yada bir seyler yazmak zorunda degilsiniz oluculere mal satmam zaten

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ŞOK FİYAT
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.