Şimdi Ara

satıldı...hd 6850 direct cu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İNDİRİM....asus hd 6850 ekran kartı 2013 yılına kadar çizgiden garantilidir.
    14.10.2013 tarihine kadar garanti süresi devam etmektedir.

satış fiyatı ..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi othervoicesf -- 14 Mayıs 2012; 19:58:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar uzun zamandır takip hala takip SAMSUN dan, gtx 560 ım yok ama :)
  • teşekkürler fazla acelem yok..satsam giderdi zaten amacım gtx 560 la takas sadece nakit sıkıntım olduğundan.çıkarsa ne mutlu..

• Aynı kart bende var..Kesinlikle öneririm..Diğer 6850 ler ile arasında gerçekten kalite farkı var..
  • Bu kartı bende kullandım kesinlikle 6850 ler arasında en iyilerden biri hayırlı satıslar...
  • hayırlı satışlar
  • ekran kartinda her zaman asus tercihimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım
  • pm cevaplandı satış devam ediyor..

• Kart 6850 lerin iyi kartlarındandır....Hayırlı satışlar
  • fatura tarihi nedir?
  • Tabiri caizse hastasıyım bu kartın, normal kartlarla aradaki 30 lira farkı hakediyor bence..
  • Merhabalar. Kartın kutu içerği full mu? Birde Istanbulda elden teslim alabiliyormuyuz? Eğer berlittiğim 2 şeyde varsa alabilrim kartı
  • soru sormak isteyen arkadaşlar için pm tuşu vardır.her mesaj içeriğinde üst kısımda mevcut.ayrıca nickname me yani othervoicesf e tıklarsanız hangi ilde yeraldığım ve bilgilerim açık ve seçik gözükmektedir.ayrıca fotolar ürünün kendi fotoları olup gönderilecek herşey fotolardadır ne eksik ne fazla şekilde.

saygılarımla
    hayırlı forumlar

• cizgi piyasa degeri varsa eger garanti bitse de faturaya gore garanti kaosaminda bakiyor ekran kartlarina.

mesela 9800 lere bakiyorlar.

Aklinizda olsun
  • PM
  • Hayırlı satışlar.. 6850 Alırken bumu yoksa msi cyclone mi gidip geldim msi cyclone i seçtim o kartın biraz daha +sı var bu asusa göre..

Bu 2 cihaz 6850lerin en iyileri.. Diğer modellerdede asus ve msi tercih ederim başka abuduk markalara bulaşmam..

Bende 290 a satıyorum sıkıştığım için fiyat çok uygun sizinde..
  • arakdşalar yardımcı oalbilirmsiniz çizgiden garantisine bakamya çalışıyorum ama bulamıyor diyor yanlışmı giriyorum acaba aacvcm044937
  • çizginin site problemli ürün 2013 e kadar garantilidiri.teknik destek kısmına mail atarsanız gereken yanıt verilecektir size.arkadaşlarınıza değil ilan sahibine soru sorun ayrıca sorular için pm yolunu kullanın bu şekilde ilanı kirletmeyin.insanlar garanti konusunda şüpheye düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: othervoicesf

çizginin site problemli ürün 2013 e kadar garantilidiri.teknik destek kısmına mail atarsanız gereken yanıt verilecektir size.arkadaşlarınıza değil ilan sahibine soru sorun ayrıca sorular için pm yolunu kullanın bu şekilde ilanı kirletmeyin.insanlar garanti konusunda şüpheye düşecektir.

kardeşim acemiliğime verin çizgi site neden böyle anladmım bende mail ile sorgulayacağım size güvenemdiğimden değil kendi ekrankartımında aynı durumu var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.