Şimdi Ara

[SATILDI] ==>GPS-WIFI-GSM-WinMo 6.5 TR= 135 TL<== Detaylı Makro Resimlerle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    CİHAZ NakkaSss ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR. İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 2 Haziran 2011; 21:01:10 >

• 10 numara ilan olmuş! İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

10 numara ilan olmuş! İyi satışlar.

Cihaz da 10 numara hocam, lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 16 Nisan 2011; 14:05:03 >
  • Yok hocam cihaz lazım değil, ama ilanı çok detaylı hazırlamışsınız o çok hoşuma gitti. Onu belirteyim dedim. Cihaz da temiz gerçekten, ama bana Android lazım.
    quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

10 numara ilan olmuş! İyi satışlar.

Cihazda 10 numara hocam, lazım mı?

• quote:

Yok hocam cihaz lazım değil, ama ilanı çok detaylı hazırlamışsınız o çok hoşuma gitti. Onu belirteyim dedim. Cihaz da temiz gerçekten, ama bana Android lazım.

Teşekkür ederim hocam, işin şakasıydı o. Genellikle ilanlarım için oldukça çok uğraşırım, fazla okuyanı sıkmayan ama detayları da atlamayan açıklamalar olsun isterim. Bu ilana mesela en az 2 saat uğraştım. Ama satış konusunda o kadar başarılı değilim...

• Bataryası normal kullanımda kaç gün gidiyor?
  • Kendi acimdan ters bi zamana gelmeseydi ciddi anlamda almayi dusunurdum.ama 2 adet telimi satisa cikardim.eger bitanesi satilirsa ve p51 satilmis olmazsa teklif vericem.ama merak ettigim bir konu var,bu cihazlarin temel sorunu olan batarya ömrü.normal kullanimda kac gun gitmektedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batarya süresi, yoğun kullanımda en fazla 2 gün gider. Telefon çok konuşup, Wifi, GPS'de kullanırsanız zaten akşama şarja takmanız gerekir. Bu durum pilin bir kusuru değil, bu tarz Pocket PC'lerde normal karşılanan bir durumdur. Ancak 2600 MAh'lik (normal pilin 2 katı kapasitede) yüksek kapasite pili gittigidiyor gibi sitelerde bulunabiliyor...
  • cihaz çok temizmiş içim gitti doğrusu. hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

cihaz çok temizmiş içim gitti doğrusu. hayırlı satışlar hocam

Teşekkür ederim hocam, benim kadar iyi bakacak yeni sahibini arıyor...
  • İlan böyle olur işte.
  • navigasyon cihazı fiyatına telefon.. her özellikte var.. satıştaki ürünlerim satılsaydı düşünürdüm..

hayırlı satışlar.. açıklayıcı ve detaylı bir ilan olmuş..
  • sayın @mustafad66 ve @bugrascb, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • benq şu işi adam gibi yapaydı keşke.. bir alternatif daha olurdu.. yıllar önce ürettiği cihaz haen satılıyor, kimbililr şimdi neler üretirdi... vakti zamanında p50 kullanmıştım. oda fena tel değildi ama 1 gün gitmeyen şarjıyla beni deli etmişti, ben de satmıştım hemen... ilan çok güzel bu arada. tebrk ederim.
  • Son olurunu pm'den at dostum bitirelim bu işi
  • Tarafımdan alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.