Şimdi Ara

SATILDI!!!GİGABYTE RX 580 8 GB UYGUN FİYAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme: Toplam 4 adet kartın ilki cengiz_vga'ya, ikincisi lostangel'a, diğer ikisi de avnenger nickli arkadaşa satılmıştır. İyi günlerde kullansınlar.

Aşağıda linkini verdiğim ekran kartı 3 adet olarak satılıktır. Kartlar Aralık 2017'de alınmış, Türkiye faturalı, Türkiye distribütörü Arena garantilidir. 6 ay boyunca miningte kullanılmış, daha sonra ise orijinal bios yüklenerek Haziran 'da kutularına kaldırılmışlardır.

Kartların adet fiyatı 850 liradır. İlanı Antalya' daki bilgisayar öğretmeni arkadaşım adına açtım, isteyen elden görerek alabilir. 25 Mart'ta bir adedi forumdan satılmıştır, isteyene arkadaşın nickini veririm oradan da sorulabilir.

www.vatanbilgisayar.com
    Gigabyte RX580 GAMING 8GB GDD5 256Bit AMD Radeon DX12 RGB Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-rx580-gaming-8gb-gdd5-256bit-dx12-rgb-amd-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desu noto -- 13 Mayıs 2019; 9:4:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Öncelikle iyi satışlar, aynı kartı geçenay forum dışından 850 TL ye aldım bence fiyatınız gayet makul ve kart hakkını veriyor.

• Eyvallah teşekkür ederim.

• Fiyat takip.
  • Bilgisayar öğretmenleri de mininge takmış nasıl olsa elektriği bedava diye sanırım... İnşallah okulun bilgisayar laboratuvarında değil evinde yapmıştır pek sanmıyorum ama :)
  • alicanates kullanıcısına yanıt
    İnsanların miningi bırakma sebebi gelen elektrik faturasını bile karşılayamaz hale gelmesiydi. Arkadaşım eğer okulda yapsaydı bu işi 6 ay sonra bırakmaz hala devam ediyor olurdu değil mi? Basit bir mantık yürütme yeterli gördüğünüz gibi.

• Fiyat kesinlile uygun değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lgflex2 kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Gigabyte RX 580 GAMING GV-RX580GAMING-8GD 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kart� Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rx-580-gaming-gv-rx580gaming-8gd-256-bit-gddr5-8-gb-fiyati,77664960.html

Ürünün şu anki satış fiyatları bunlar. Başka marka düşünen onu alabilir zaten. Daha 8 ay Türkiye garantisi olan ve sadece 6 ay kullanılmış kartı yarı fiyatına satıyoruz, sizce kaça verelim 500 liraya mı?

• 8 GB'a göre fiyat makul ufak pazarlıklar'la gidebilir. 1050 Ti'ye 600 lira isteyen varken buna pahalı denmesi absürd bir durumdur.
  • Fiyat son u hocam

• performans1 P kullanıcısına yanıt
    Fiyat özelden konuşulur hocam, tabi ki pazarlık olur, ne de olsa milli sporumuz

• Benim miningsiz rx 570 kartıma 350tl teklif eden olmuştu.
  • Benim ps4’e koltuk takımı teklif ettiler. İyice saçmaladılar bu teklif verme işinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanates

Bilgisayar öğretmenleri de mininge takmış nasıl olsa elektriği bedava diye sanırım... İnşallah okulun bilgisayar laboratuvarında değil evinde yapmıştır pek sanmıyorum ama :)
    Ne akademisyen arkadaşlar vardı böyle üniversitede bedava elektrik yardırdılar da yardırdılar :)
  • Bir adet satılmıştır, ilk mesajı güncelledim.

• Fiyat hakikaten iyiymiş haa . Hayırlı satışlar hocam

• Eyvallah hocam teşekkür ederim. Valla fiyat uygun, alacağım diyen de çok ama para mı ayarlayamıyorlar yoksa mining muhabbetinden güvenemiyorlar mı anlayamadım ;).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.