Şimdi Ara

SATILDI ! GİGABYTE GA-X48-DQ6 ANAKART + E5200 + BAKIR TABANLI STOK FAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SATILDI ! GİGABYTE GA-X48-DQ6 ANAKART + E5200 + BAKIR TABANLI STOK FANSATILDI ! GİGABYTE GA-X48-DQ6 ANAKART + E5200 + BAKIR TABANLI STOK FAN

Gigabyte X48 DQ6 Anakart Satılıktır. 8 GB DDR2 RAM Takabilirsiniz.

Arka aynası vardır - Modlu Xeon Bios Yüklüdür.

Pinlerini korumak amacıyla üstünde E5200 vardır ve Quad İşlemcileri soğutabilecek Bakır Tabanlı Stok Soğutucu Var.

Gigabyte X48-DQ6 + E5200 + Bakır Tabanlı Stok Fan Beraber Satılıktır.

Toplam fiyat = SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 1 Haziran 2018; 9:17:6 >

• x48 çipsetlerde xeon lardan sadece x33 serisi çalışır. e5450 kesinlikle çalışmaz. bilmiyor olabilirsiniz araştırmaya da üşendiğnizden ben yazayım dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C034FACC7

x48 çipsetlerde xeon lardan sadece x33 serisi çalışır. e5450 kesinlikle çalışmaz. bilmiyor olabilirsiniz araştırmaya da üşendiğnizden ben yazayım dedim
    Bilmiyordum düzelttim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

x48 çipsetlerde xeon lardan sadece x33 serisi çalışır. e5450 kesinlikle çalışmaz. bilmiyor olabilirsiniz araştırmaya da üşendiğnizden ben yazayım dedim
    Merhabalar gigabyte x48 dq6 anakartim var x33 serisi xeon işlemci takarsam direk çalıştırabilir miyim acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: PREDATOR066

Merhabalar gigabyte x48 dq6 anakartim var x33 serisi xeon işlemci takarsam direk çalıştırabilir miyim acaba?

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla x33 serisi direk çalışıyor. ama bana sorarsanız q9550 veya q9650 gibi bir işlemci alıp garantiye alabilirsiniz. q9650 çok iyi işlemcidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bildiğim kadarıyla x33 serisi direk çalışıyor. ama bana sorarsanız q9550 veya q9650 gibi bir işlemci alıp garantiye alabilirsiniz. q9650 çok iyi işlemcidir.

Alıntıları Göster
    Evet biraz baktim Xeon 3370 q9650den pahaliya geliyor nerdeyse. Ben fazla para vermeden q9500 yada q9550 alayim en iyisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.