Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) garantili İ5 6500 işlemci Satın Al 18 Eylül 2018 12:26 1 1 (SATILDI) garantili İ5 6500 işlemci İşlemci ÖzellikleriÇekirdek Sayısı 4 Çekirdekİşlemci Soket Tipi Soket 1151İşlemci Numarası 6500İşlemci Teknolojisi Intel Core i5İşlemci Hızı 3.2 GHz Turbo ile 3.6 GHzİşlemci Ön Bellek 6 MBİşlemci Bus Hızı 2133 Mhzİşlemciyi 04.10.2016 da vatan bilgisayardan aldım.İşten geldikten sonra kafa dağıtmak için oyun amaçlı kullandım.Faturasını bulamadım fakat garantisini sorguladığınız zaman daha bir yıl garantisi vardır.Kutusu ve stok fanı ile birlikte verilecektir.Herhangi bir sorunu yoktur,sistemden söküp öyle fotoğraf çektim.Almak isteyen arkadaşlar,önce ödeme sonra kargo şeklinde olacaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Eylül 2019 Satıldığı Şehir : Balıkesir, Susurluk Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Bloody Mp-60r RGB Mousepad [SATILIK] Logitech G502 Spectrum Mouse [SATILDI] Cherry mx board 6.0 (SATILDI) garantili İ5 6500 işlemci