Şimdi Ara

SATILDI FX4100 + ASUS M5A97 EVO 350TL!! 2 GB RAM HEDİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILDI FX4100 + ASUS M5A97 EVO 350TL!! 2 GB RAM HEDİYE
    SATILDI

FX4100 işlemci ve ASUS M5A97 EVO anakartımı satıyorum. Her iki ürünün de faturası bulunmaktadır, kutulu gönderilecektir.

Fiyat: 350 TL

İhtiyacı olana yanında 2 gb ddr3 ram gönderiyorum.

Ekleme: Anakartın garantisi devam ediyor olabilir emin değilim. (ASUS'lar 3 yıl garantili oluyormuş sanırım 2012 faturalı iki ürün de.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• amewrika kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünlerin fatura tarihleri nedir? Tüm aksesuarları tam mıdır? Eğer ayrı ayrı satmayı kabul ederseniz anakartı alabilirim.
  • fiyatta anlasirsak bende cpu yu almak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    İşlemci 02/2012, anakart 03/2011 faturalı yani ikisinin de garantisi bitmiş sanırım. İki ürününde kutusu duruyor aksesuar derken ne oluyor ekstradan bilgim yok.

• amewrika kullanıcısına yanıt
    Anakartın kabloları, arka aynası falan gibi kutudan çıkan diğer şeylerden bahsettim hocam. Arka ayna dediğim şey anakarttan önce kasaya takılan ve USB, ses çıkışı gibi anakartın arkasındaki portları koruyan metal plaka.
  • Hasan07-36 kullanıcısına yanıt
    Arka aynası duruyor. Kablolar hakkında bilgim yok sistem kurulu olduğu için. Kutusunda herhangi bir kablo bulunmuyor şu an.

• kablolar kasada takılı haldedir o zaman, sata kablosu çıkar kutudan en az 2 adet muhtemelen birisi hddye takılı diğeride DVD-roma..paris..Londra..:)))))
    başkada kablo olmaz, ancak extrem kartlar için olabilir sata 3 kablosu e-sata kablosu vs.... gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.