Şimdi Ara

SATILDI FORUM DIŞI SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI FORUM DIŞI SATILDI
    gelen alırsadece 1 hafta kullandığım uydu alıcımı satıyorum,temiz üründür sadece kumanda alıcısının yapıştırıcısı aşındı bunun haricinde eksiği gediği yoktur hdmı kablosu,diğer bağlantılar kutu içersindedir,4 yıl garantisi vardır bimex faturalıdır..pilleri daha ilk alındığı gün gibidir orjinal pilleridir

önemli not :normalde firmanın 2 yıl garantisinin üzerine bimeksten 3 yıllık garanti daha aldım ,hepsi faturada ve belgeleriyle yukarıda resimli; 1 hafta kullanıldı cihaz ,zaten bu zaman kadar kullanılmış cihaz ile 1 hafta kullanılmış cihaz belli eder kendisini ,orjinal bimeks malı...hediye aldım ama kıymet bilmeyen insanlara aldığımdan geri aldım hediyemi ne zamandır dolabımda duruyordu aklıma geldi satayım dedim ve bu fiyatı uygun buldum ...cihaz benim üzerimedir faturası herşeyi ,keşke daha önce aklıma gelseydi satmak için ama bu güne kısmetmiş,şimdiden alana hayırlı olsun...kedilere mama alacam parasıyla zaten kendime harcamayacağım...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Mart 2016 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Selamlar. Fiyat nedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • indirim yaptım 80 tl son fiyat ,hemen bugün kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstergo78GHOST -- 26 Mart 2016; 12:29:44 >

• Fiyat takip. 1 ay kadar önce 105 e almıştı arkadaş hepsiburda da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efruz

Fiyat takip. 1 ay kadar önce 105 e almıştı arkadaş hepsiburda da.

hemen hemen bendede 4 yıl garantili 90 liraya geliyor ,kargo dahil ,ben uydu cihazı kullanmıyorum tv seyretmiyorum yoksa kendim kullanırım ,50 tl ye ver diyen var ,o 50 tl ye verdiyen arkadaşa burdan soruyorum sen altında ki 20 bin liralık arabayı bana 10 bin liraya verecekmisin ,vereceksen bende 50 tl ye bunu veriyorum o zaman ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstergo78GHOST -- 21 Mart 2016; 8:16:58 >

• Hocam sıfırı 105-110 tl arasında cihazın. Kuponla, çekle ve puanla alımı da düşündüğümüzde eğer takip edilirse çok daha ucuza alınabilecektir. Çek Satış bölümündeki n11 kuponları bile yeterli olabilir daha uyguna almaya. Anlıyorum satmak istiyorsunuz ve gelecek parayı da kedilerinize harcayacaksınız ama bu fiyata satılacağını şahsen ben düşünmüyorum aşırı iyi bir hayvansever çıkmazsa tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum dışına satıldı
    geçen yıl açıldı
    [SATILDI] Satıldı Silinebilir
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.