Şimdi Ara

Satildi. FİYAT DÜŞTÜ !! QX9650 VE GİGABYTE EP45T-EXTREME MUHTEŞEM İKİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ah Ah anakartın garantisi olsa ve tek satsan hiç kaçırmazdım. Bilgisayardan fazla anlamam ama 3,0 quad core benim anca rüyanda göreceğim cpu :D neden yazdım bu iletiyi bilmiyorum ama belki uplanır :D Hayırlı satışlar
  • dostum amacım sayfanı baltalamak değil amahttp://forum.donanimhaber.com/m_46300559/tm.htm burda I7 920 D0 VE ASUS P6T X58 ANAKART -- 600 TL senin ikliyi alacaklarına bu ikiliyi almak daha mantıklı olmaz mı ?

bence fiyatta biraz revizyon yapman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulermemed -- 19 Şubat 2011; 21:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulermemed

dostum amacım sayfanı baltalamak değil amahttp://forum.donanimhaber.com/m_46300559/tm.htm burda I7 920 D0 VE ASUS P6T X58 ANAKART -- 600 TL senin ikliyi alacaklarına bu ikiliyi almak daha mantıklı olmaz mı ?

bence fiyatta biraz revizyon yapman gerek.

İyi niyetiniz için teşekkur ederim dostum isteyen istediği malı alabilir ve istediği fiyata satabilir.Bir sonraki nesil bir işlemci ve anakart evet doğru soyluyorsunuz ama unuttugunuz bır sey varki benim satmakta oldugum ıslemcı x serısı ve carpan kılıdı yok artık su sacma yorumlarınızı yapmasanız cok ıyı olucak gercekten.Eger bu fıyata bır sonrakı nesıl x serısı bır ıslemcıyı daha ucuza bulursanız soyleyın fıyatı revıze edıyım.Hatta aynı sattıgım ıslemcıyı daha hesaplı satan bır lınk varsa gene revıze ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 19 Şubat 2011; 22:48:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sadece anakartı satmayı düşünoyorsan
    pm bekliyorum
  • SADECE işlemci ayrı satılıyorsa fiyat nedir acaba? teşekkürler.
  • Huso isimli arkadasa satilmistir hayirli olsun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.