Şimdi Ara

[SATILDI] Evga GTX 1070 FTW Edition 8 GB Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] Evga GTX 1070 FTW Edition 8 GB Ekran Kartı
    RTX serisine geçtiğim için boşa çıkmıştır.Kutusu ve içeriği mevcut, garantisi bitti.Denediğim en ağır oyun Cyberpunk, onda da maksimum 70 derece gördüm.İçi hiç açılmadı ve OC, mining denenmedi.

Konya içi elden teslim, farklı şehirlere havale sonrası kargo ile teslim edilir.

Not : Fiyatı yüksek bulanlar aynı paraya rx580, üstüne de 300-350 lira ekleyerek rx590,1660super gibi kartları alabilirler.Piyasa benim elimde değil maalesef.

Fiyat : SATILDI
    [SATILDI] Evga GTX 1070 FTW Edition 8 GB Ekran Kartı [SATILDI] Evga GTX 1070 FTW Edition 8 GB Ekran Kartı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Genelleme yapıyorum kusura bakmayın. Evet piyasa sizin elinizde değil bu doğru fakat piyasa sizin gibi arkadaşların elinde olmuş olsa 8 binler 9 binler görebilirdik bu kartlar için!. [SATILDI] Evga GTX 1070 FTW Edition 8 GB Ekran Kartı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5842EBF2 -- 28 Şubat 2021; 19:47:41 >
  • Forumdaki rx580-590-1660super-1660ti gibi kartlara baktığınız zaman 4300-4500 liradan aşağıya ilan bulmak zor hocam.Ben de bunu satıp bu piyasada yeni bir kart alacağım.Bu fiyatlara alıcısı var ise bu fiyata satmamam için geçerli bir sebep var mı ? Bunu eski piyasadan satıp bana eski piyasadan aradığım kartı verecek varsa pm atsın o şekilde yapalım farketmez benim için [SATILDI] Evga GTX 1070 FTW Edition 8 GB Ekran Kartı 

• Forum dışına satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.