Şimdi Ara

[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular
    2015 Kasım ayında amazondan aldığım . EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular, Psu'mu satıyorum.Kesinlikle üst kalite bir psu dur.Gold sınıfıdır çektiği enerji en iyi şekilde kullanır üzerindeki eco butonu ile en yüksek yük altında bile çalıştırsanız elektrik faturasında kesinlikle cebinize geri dönüşü oluyor.Bilgisayar donanımlarınızı gözü kapalı teslim edebileceğin tertemiz güç kaynağıdır.İş hayatımla ev hayatımı bir türlü dengeye sokamadım işten sonrada zaman ayıramadığım için tüm pc satmaya karar verdim.Kozmetik olarak 10 / 10 ürün çok az kullanıldı neredeyse sıfır gibidir.Olabildiğince uyguna satıyorum.Ürünün tüm kutu içeriği eksiksiz mevcut olup 8 yıl yurtdışı garantisi mevcuttur.Evga fazla lafa gerek yok.

% 50 indirimli olarak kargolanacaktır.

AYRINTILI TÜRKÇE BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular
    [SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular
    [SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular[SATILDI] Efsane EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ GOLD 750W, Fully Modular

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ilanda fiyat goremedim ne kadar istiyorsunuz birde telefon no yazarsaniz almak icin detaylari netlestirmek isterim bebide musait olduginuzda arayabilirsiniz 0506 488 06 48
  • Urun satilmistir ailine bilir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.