Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI EDIFIER W830BT KULAK ÜSTÜ BLUETOOTH KULAKLIK SIFIR GİBİ Satın Al 31 Ocak 2020 22:48 1 1 SATILDI EDIFIER W830BT KULAK ÜSTÜ BLUETOOTH KULAKLIK SIFIR GİBİ Bluetooth 4.1 aptx HD ses destekli kablosuz kulak üstü bluetooth kulaklık. Şarjı 90 saat civarında gitmektedir. Edifier markasının ürünlerini çok fazla anlatmaya gerek yok. İncelemeleri izleyebilir, özelliklerini araştırabilirsiniz. Oldukça kaliteli ve ergonomik bir kulaklıktır. Kutusunda sağlam bir taşıma kılıfı da bulunmaktadır.Ürünü 31 Ocak 2020 tarihinde açtım ve sadece bir iki kez çok kısa kullandım. ANC'li bir üst versiyonunu almak için satıyorum. Zaten gördüğünüzde sıfır olduğunu anlayacaksınız. Ankara içi elden teslim, şehir dışına ücretsiz olarak kargolayabilirim. Ankara içi elden alabilecek arkadaşlara fiyatta bir miktar yardımcı olurum. Fiyat: SATILDI. Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GamePower Saber RGB Outemu Red Switch Mekanik Klavye Sıfır Deri Kordon Klipsi (20mm) - Parlak ve Mat Renk [SATILDI] [SATILIK] LG E2240 22 inc 1080P Full HD 60Hz LED Monitör - FİYAT DÜŞTÜ! [SATILDI] Apple Macbook Pro M2 2022 13.3 16/512 Space Gray Sıfır - FİYAT DÜŞTÜ!