Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı ) Satın Al 18 Mart 2017 05:35 1 1 (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı ) Edit: Faustus arkadaşımıza satılmıştır. Teşekkürler.Merhabalar,Yeni bir sistem toplayacağım için elimdeki ddr3 ramleri satmaya karar verdim. Çok fazla uğraşmak istemediğimden, hem alıcı hem de ben alışverişten hızlıca memnun kalması için fiyatı olabildiğince düşük tutacağım.Kartı bilen bilir donanımcılar hayrandır. Dönemin en iyilerinden. Markanın da ömür boyu garantisi vardır zaten biliyorsunuz.Şöyle bir foruma göz gezdirdim kendisine en yakın muadil ürün olan ram 1800 mhzlik ddr3 2*4 8 gb ram 175 denmiş.Benim elimdeki 2133 mhz high end bir ram. Olabildiğince düşük tutarak fiyatı 4*4 16 gb 325 tl diyorum.Lütfen fiyat konusunda çok daha fazla zorlamayın yani olabildiğince düşük tuttum bedavaya vermeyeyim bari Ürünün temsili resmi şu şekildedir. iş yerinde olduğum için kendi fotosunu atamıyorum fakat zaten bir farkı yok tertemiz ilk günkü gibi duruyor.Şimdiden alana hayırlı olması dileğiyle.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 325 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beşiktaş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bose companion 5 control pod G.Skill Trident Z Neo RGB (2x16)GB 3600 MHz DDR4 CL16 Satılık Intel I7 3820 socket 2011 İşlemci en düşük fiyat (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı )
roses R kullanıcısına yanıt evet buydu fakat dün satıldı Faustus arkadaşımıza. Konu kapanabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Bose companion 5 control pod G.Skill Trident Z Neo RGB (2x16)GB 3600 MHz DDR4 CL16 Satılık Intel I7 3820 socket 2011 İşlemci en düşük fiyat (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı )