Şimdi Ara

(Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı )
    Edit: Faustus arkadaşımıza satılmıştır. Teşekkürler.

Merhabalar,

Yeni bir sistem toplayacağım için elimdeki ddr3 ramleri satmaya karar verdim. Çok fazla uğraşmak istemediğimden, hem alıcı hem de ben alışverişten hızlıca memnun kalması için fiyatı olabildiğince düşük tutacağım.

Kartı bilen bilir donanımcılar hayrandır. Dönemin en iyilerinden. Markanın da ömür boyu garantisi vardır zaten biliyorsunuz.

Şöyle bir foruma göz gezdirdim kendisine en yakın muadil ürün olan ram 1800 mhzlik ddr3 2*4 8 gb ram 175 denmiş.

Benim elimdeki 2133 mhz high end bir ram. Olabildiğince düşük tutarak fiyatı 4*4 16 gb 325 tl diyorum.

Lütfen fiyat konusunda çok daha fazla zorlamayın yani olabildiğince düşük tuttum bedavaya vermeyeyim bari

Ürünün temsili resmi şu şekildedir. iş yerinde olduğum için kendi fotosunu atamıyorum fakat zaten bir farkı yok tertemiz ilk günkü gibi duruyor.
    (Satıldı) DDR3 GSkill 16 GB 4*4 Ripjaws 2133 MHZ High End Ram ( kırmızı )

Şimdiden alana hayırlı olması dileğiyle.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 325 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beşiktaş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• roses R kullanıcısına yanıt
    evet buydu fakat dün satıldı Faustus arkadaşımıza. Konu kapanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.