Şimdi Ara

SATILDI | Dark Sub-Zero - PSU Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yeni bir kasa aldığımdan dolayı kasam satılıktır.

Dark Sub-Zero teknobiyotikten 18.12.2016 tarihinde alındı fatura mevcut olup garantisi halen devam etmektedir sadece hdd kızaklarından bir tanesinin kilit yeri kırıldı hdd yine giriyor ancak sabitlenmiyor ancak vida ile sabitlenebiliyor akortek ile iletişime geçilip belki yeni bir tane gönderilmesi sağlanabilir vida ile sabitlendiği için pek üzerinde durmadım. Kasanın fanları ve yanında verilen vidalar ve klipslerin hepsi gönderilecektir. Kasa hakkında detaylı bilgi içinhttp://www.teknobiyotik.com/dark-sub-zero-750w-80-usb-3-0-2-x-12-cm-fan-tasima-kulplu-42-cm-vga-destekli-atx-oyuncu-kasasi.html burayı inceleyebilirsiniz. Tabiki güç kaynağı yok onu ben kullanıyorum. :)

Dark için 150 TL istiyorum, zaten hdd kızağı hariç hiç bir sorunu yoktur garantisi devam etmektedir ve 10 gün ancak kullandım.

İstanbul / Hadımköy metrobüs durağı ve beykent civarı elden teslimat yapabiliriz veya ücret alıcıya ait olmak koşuluyla Aras kargo, Yurtiçi kargo veya Mng kargo ile gönderim yapılabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 22 Ocak 2017; 15:48:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.