Şimdi Ara

[Satıldı]D TV LIVE Sıfır Ayarında (Revize)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Neredeyse 2 defa kullanıldı alım tarihi 05/11 kutuda jelatinlere kadar eksik yok. 239tl fatura fiyatıdır.. 150 TL satış fiyatımdır. 175tl den revize edilmiştir. Sanalpazar.com üzerinden veya istanbul içi elden teslimat yapılır.

Teknik özellikleri için:http://www.wdc.com/tr/products/products.aspx?id=320

edit: imla + link değişimleri

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 1 Aralık 2012; 23:13:11 >

• Arkadaşım mahsuru yoksa bu kadar kısa sürede satışa çıkarma nedeniniz nedir? Üründe beğenmedğiniz/beklediğiniz halde bulamadığınız bir özellik filan mı var?

Syg.
  • Tabiki şöyle söylim; Yamaha amfimden bir türlü DTS ses çıkışı alamıyordum. HD izlediğim filmler ses sistemimin içinde kaybolup gidiyor, hakkını veremiyordu. DTS desteği için almıştım. Şimdi ihtiyaçtan ötürü satmaktayım.
    Ürünün kendi sitesinden videolarına incelemerine bakabilirsiniz, gayet kullanışlı taşınabilir bir blueray oynatıcıdır. Ekranı olan herşeye bağlayabilir heryerde 1080p + DTS ile film dizi izleyebilir interneti ile facebook youtube gibi sitelere bağlanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 10 Kasım 2011; 13:02:57 >
  • pm
  • satamazsanız ille de elden çıkarmak isterseniz

150 TL verebilirim.
  • Revizeden cevap gelmezse bir PM gönder hocam.
  • Bu modelin hdd'lisini arıyorum ben, var mıdır bilen 1-2TB modelini?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Bu modelin hdd'lisini arıyorum ben, var mıdır bilen 1-2TB modelini?

Hdd olan media playerlar çok pahalı oluyor..Ben bu modellerde duymadım hdd li olanını ama çok takılacak birşey değil nasıl olsa hdd bağlanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Bu modelin hdd'lisini arıyorum ben, var mıdır bilen 1-2TB modelini?

Hdd olan media playerlar çok pahalı oluyor..Ben bu modellerde duymadım hdd li olanını ama çok takılacak birşey değil nasıl olsa hdd bağlanıyor..

Bağlanıyorda bu cihaz 150 bir o kadarda hdd, zaten bahsettiğim ürün fiyatına geliyor
  • PM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.