Şimdi Ara

SATILDI D&R 75TL Değerinde Hediye Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar nakite ihtiyacım oldugu için satıyorum D&R dan 11 ay daha geçerli hediye kartı.Alt limitsiz yani normal hediye kartı 75 tl lik alışveriş bedava oluyor.25 TL üstüne kargo bedava şu an D&R internet sitesinde.
    Hediye kartı hesaba tanımlı olduğu için (başkasına gönderilebiliyorsa gönderirim) hesabı teslim ediceğim.Hesap sizde de kalabilir sorun yok. İstediğim fiyat pazarlıksız 60 tl.Havale olarak kabul edeceğim.
    SS olarak koydum.Güven konusunda kesinlikle şüpheniz olmasın.

SATILDI D&R 75TL Değerinde Hediye Kartı

luluu isimli arkadaşımıza satılmıştır hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallofTruth -- 15 Temmuz 2013; 16:01:48 >

• 40 lira olursa alaym hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezafeatmetal

40 lira olursa alaym hocam

Mantıklı fiyatlar önerelim lütfen nasıl 40 tl ye satılabilir ki bu çek ? Bir yıl geçerli 75 tl hediye kartı nası 40 tl olsun. Bu arada bi arkadaşa rezerve şu an olmadı başka bir arkadaş beklemede olmazsa.Bilginiz olsun fiyat gayet iyi.
  • Hocam sonucta pesin olarak elinize gececk karta taksit yok yne fikriniz degisirse burdaym hayrlı satşlr

• quote:

Hocam sonucta pesin olarak elinize gececk karta taksit yok yne fikriniz degisirse burdaym hayrlı satşlr

Merak etmeyin o fiyata size vereceğime d&r dan alışveriş yaparım zarara niye gireyim ki su an 2 kişi bekliyor zaten bu da fiyatın ne kadar normal olduğunun göstergesi olarak anlamissinizdir umarım sizin.yaptığınız bariz ölücülük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neden òlücülk yapaym ki bi teklif sundum begenirseniz ne ala begenmezseniz kardesim o fiyata düşnmyorm der gecersiniz. Polemiğe gerek yok. Birbirmzn kalbini kırmaya gerek yok nyse tekrar hayrlı satışlr..

• quote:

Hocam neden òlücülk yapaym ki bi teklif sundum begenirseniz ne ala begenmezseniz kardesim o fiyata düşnmyorm der gecersiniz. Polemiğe gerek yok. Birbirmzn kalbini kırmaya gerek yok nyse tekrar hayrlı satışlr..

Söylediklerimin dozu kaçtıysa affedersin ikimiz de aynı amac icinde yasıyoruz size de iyi forumlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isadevil

quote:

Hocam neden òlücülk yapaym ki bi teklif sundum begenirseniz ne ala begenmezseniz kardesim o fiyata düşnmyorm der gecersiniz. Polemiğe gerek yok. Birbirmzn kalbini kırmaya gerek yok nyse tekrar hayrlı satışlr..

Söylediklerimin dozu kaçtıysa affedersin ikimiz de aynı amac icinde yasıyoruz size de iyi forumlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.