Şimdi Ara

[SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CORSAIR H75 SIVI SOĞUTMA

Soğutma sistemi kutusu, içeriği, performansı ve sessizliği ile mükemmel durumdadır. Sıfır ayarında olup radyatör ve fanlarında toz bulunmamaktadır. Soğutucunun kutu içeriği amd/intel aparatları tamdır. İki fanı ile gönderilecektir. İki fan ile pull/push yaparak radyatörde toplanan sıcak hava ivedi bir şekilde dışarı atılmaktadır. Bu soğutucuyu i7 2600k işlemci ile işlemci 4.5 ghz de maksimum 54-55 derecede boşta 32-30 derecede kullanıyordum. Yakın zamanda işlemci ve anakartı sattığım için soğutucu kutusuna kaldırılmıştır. . Çok çok az kullanıldığı için pompa ömrü çok iyi durumdadır. Çalışırken hiçbir şekilde pompa sesi duyamazsınız. Pompası fanları çok sessizdir. Soğutucu corsairden 5 yıl uluslararası garantilidir ve 25 Mayıs 2014 tarihinde alınmıştır. Dolayısıyla 4 yıldan fazla garantisi bulunmaktadır. Soğutucuyu aldığım üyenin mesajı aşağıdadır.

FİYAT: SATILDI!!! @cobi

SOĞUTUCUYA AİT FOTOĞRAFLAR

[SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ  [SATILDI] CORSAIR H75 FULL KUTULU SORUNSUZ + GARANTİLİ
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOT: Önce havale sonra kargo şeklinde ürün kargoya verilir. Kargo alıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmac -- 4 Mart 2015; 11:41:02 >

• hayırlı satışlar
  • Hocam teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmac

Hocam teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum

Bi mukabele dostum
    soğutucu da güzelmiş bu arada;
    benim kasada 12 cm lik fan yuvası olsa tam alınacak soğutucu aslında ama alıp takamam sanırım (coolermaster hafx kasa)
  • Soğutucu muhteşem hocam. Hafx kasa kullanmadım ama olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haf X'in arkasına 12cm fan takılabiliyor. 14 destekli fan yerlerinde 12 desteği de oluyor çoğunlukla.

H75'i Haf X'e takabilirsiniz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Haf X'in arkasına 12cm fan takılabiliyor. 14 destekli fan yerlerinde 12 desteği de oluyor çoğunlukla.

h75'de radyatörün üzerinde 12 cm ve 14 cm fanlar için ayrı girişler var diyorsunuz ;benim kasanın 14 cm lik fan yeri 12 lik ile uyumlumu bakayım bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam h75 radyatöre sadece 12 cmlik fan takılabiliyor iki tane.
    Kasanıza 14 ya da 12 cm fan takılabiliyordur muhtemelen
  • quote:

Hocam h75 radyatöre sadece 12 cmlik fan takılabiliyor iki tane.
    Kasanıza 14 ya da 12 cm fan takılabiliyordur muhtemelen

akşam eve gideyim benim kasanın arka 14 cm fan yer 12 cm ile uyumlu mu bakayım uyumluysa bunu kullanabiliriz
  • Ferit hocam kasanıza 12 veya 14 cm fan takılabiliyor. Resimde iki farklı vida yuvası var. Birisi 12 cm diğeri 14 cm fan için.

• bu ürünün bu fiyata hala satılmadığını anlamıyorum, çok iyi ve kaliteli bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 3 Mart 2015; 11:57:03 >
  • quote:

Ferit hocam kasanıza 12 veya 14 cm fan takılabiliyor. Resimde iki farklı vida yuvası var. Birisi 12 cm diğeri 14 cm fan için.

aynen öyle görünüyor hiç dikkat etmemiştim pm

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Haf X'in arkasına 12cm fan takılabiliyor. 14 destekli fan yerlerinde 12 desteği de oluyor çoğunlukla.

hocam bu arada sağol hiç dikkat edip bakmamıştım sayende olayın farkına varmış oldum
  • Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Soğutucu sessizliği ve soğutma performansı ile küçük kasalar için tasarlanmış kaçırılmayacak bir ürün.
    Kasa dizaynı ve düzeni güzel görünüyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bu ürünün bu fiyata hala satılmadığını anlamıyorum, çok iyi ve kaliteli bir ürün.

@cobi
    şahsen HAF XB kasada kullandım hocam, egzos fanın oraya takınca çok güzel bir görüntü ve uyum sağlıyor.
    işte sonuç, resim üstten çekme.

evet tatlı duruyor ben önceden corsair h80 kullanmıştım memnundum bundan da memnun kalırım gibi görünüyor.

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.