Şimdi Ara

SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    CORSAIR CARBIDE 330R SIYAH POWERSIZ (6 ay kadar önce eksen bilgisayardan alındı, fatura tarihini ilerleyen zamanda not edeceğim. )

Video ;http://www.youtube.com/watch?v=_5wGWXHjLQk

Borg hocama satılmıştır. İyi günlerde kullansın.

Fatura tarihini, alındıığı firmayı kasanın yanına yazdım. Kutu, kitapçık ve faturası eksiksizdir. Kasanın ilk sahibiyim ve sıfır aldım. Oldukça temiz çiziksiz sıfır gibi bir kasadır. Alan arkadaş kurup eksiksiz ve sorunsuz şekilde işine bakacaktır. .İsterseniz buyurun misafir edim gelin görün, elden teslim alın, ödemeyi öyle yapın, ya da önce ödeme, sonra kargo şeklinde istenirse alışverişi gerçekleştirebiliriz. Bu şekilde olursa kargo alıcıya aittir. Lütfen değerli yorumlarınızı (fiyat, durum vs.), ilanın temizliği açısından özel mesaj üzerinden yapınız. Saygı ve sevgi çerçevesinde sorularınız, merak edilen her şey bana hitap tarzınıza istinaden kısa sürede yanıt alacaktır. Gösterdiğiniz ilgi, alaka ve anlayış için teşekkür ederim.

Sistemimden bir görüntü ;
     SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA

Alternatif resimler;
     SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA
     SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA SATILDI CORSAIR 330R POWERSIZ KASA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByZeK -- 14 Nisan 2014; 10:39:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Powerboost PSU 650W
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.