Şimdi Ara

[SATILDI] CORSAIR 16GB (4x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda forumdan almış olduğum
    CORSAIR 16GB (4x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Ram kitini farklı model ram alacağım için satmak istiyorum.
    * Ürünler Eksen bilgisayardan faturalıdır ve Garantilidir.
    * Kutularında aldığımdan beri kullanılmamış olarak beklemektedirler.
    * Sorunsuz ve temizdirler.Fiyat XXX olup. Takas yoktur.
    * Ürünler [2x4 Gb] Şeklinde aynı 2 kitten oluşmaktadır.
    * İlanımdaki anakart ile beraber almak isteyen arkadaş için kolaylık sağlarım.
    * İstanbul içi elden teslim, şehir dışı kargo ücreti alıcıya aittir.
    * Ürüne ait temsili resim ekliyorum, Gerekli inceleme ve satış lınki aşağıdadır.
    * İLAN HERTÜRLÜ YORUMA KAPALIDIR. LÜTFEN HERTÜRLÜ ÖNERİ,YORUM,SORU,SORUN İÇİN PM ATALIM. GEREKSİZ MESAJLARDAN KAÇINALIM.

http://www.sanalmarketim.com/urun/b21e044160b4dd138552cd836efada84/CORSAIR-CMZ16GX3M4X1600C9-Vengeance-Siyah-16GB-%284x4GB%29-DDR3-1600Mhz-CL9-XMP-Quad-Kit
    http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/Corsair_Vengeance_Memory/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 6 Şubat 2013; 11:14:48 >

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canuckss -- 3 Şubat 2013; 23:58:49 >
  • İsteyen istediği yerden alabilir.Lakin alıcı olan insanda Önce satıcıya PM atıp durumu anlatır,konuşur. Senin yaptığın gibi ilana link yapıştırıp fiyat düşürmeye çalışmaz. Ayrıca stokta olmayan bir ürünün linki vermek Ne kadar doğrudur oda ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squadd -- 2 Şubat 2013; 12:31:30 >
  • Yanlis anlamayin kesinlikle ama corsair in performansindan memnun kalmadiniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 2 Şubat 2013; 16:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Yanlis anlamayin kesinlikle ama corsair in performansindan memnun kalmadiniz mi

Ürünü kullanmadığım için performansı hakkında birşey demem ama Corsair kaliteside ortada yani.Satma sebebim 2400mhz ram almak istiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.