Şimdi Ara

SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa, ATİK33 nickli arkadaşa satılmıştır, hayırlı olsun.

29/09/2012 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum Cooler Master HAFX 942 kasamı satıyorum. Yeni evlendiğim ve artık SLI-Crossfire, custom su soğutma gibi alengirli hedeflerden vazgeçmek zorunda kaldığım için daha az yer kaplayan, portatif bir kasaya geçiş yaptım. Tabiri caizse gözüm gibi baktım, satmaya karar verdiğimde en ince noktasına kadar temizledim. Kıymetini bilen bir arkadaşa nasip olmasını isterim. Faturası, kutusu, kutu içeriği tamdır. Sadece kasanın camsız olan kapağında sürtmeden kaynaklı ufacık bir boya dökülmesi vardır, çok göze battığı taktirde basit bir operasyonla giderilebilir. Kutu içinden çıkan tekerlek, ekran kartı tutacağı ve hava kanalı, power supply kablo gizleyicinin hiçbirine ihtiyacım olmadı, hepsi ilk günkü gibi durmakta. Pazarlıkla uğraşmak istemiyorum, istediğim fiyat 300 TL'dir. İsteyen önce İş bankası veya Yapı Kredi havale sonra karşı ödemeli kargo ile, isteyen gelip bizzat benden görerek teslim alabilir. İşyerim Kurtköy'de, evim Kartal'da. Sorusu olan arayabilir, lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Tel: 0532 569 12 00 (Gürcan Güreci)

Vatan linki aşağıda, isteyen güncel fiyatını kontrol edebilir:
    http://www.vatanbilgisayar.com/haf-x-942-black-edition-full-tower--pencereli-siyah-kasa.html

Bu da kasanın ve kutu içeriğinin görüntüleri:

Herkese iyi bayramlar.

SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa SATILDI Cooler Master HAFX 942 Kasa
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babazula80 -- 6 Ağustos 2014; 9:21:46 >

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli cam gibi gerçekten iyi satışlar
  • Teşekkür ederim kardeşim.

Kasa atik33 isimli arkadaşımıza Perşembe gününe kadar rezerve edilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Cooler Master Haf X 942
    10 yıl önce açıldı
    SATILIK COOLER MASTER RC690 KASA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.