Şimdi Ara

[SATILDI] Çok uygun fiyatlara Steelseries ve Razer; Kulaklık, Mouse, Mousepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    TÜM ÜRÜNLER SATILMIŞTIR ALAN ARKADAŞLARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

______________________________________________________________________________________________________________________________

Mouse ve kulaklık görselleri tek tek çekilip eklenecektir.
    Tüm ürünler TERTEMİZ ve 1-2 Günden daha fazla KULLANILMAMIŞTIR.. (Sadece ms 3.0 kullanılmış ama temizdir.)

[SATILDI] Çok uygun fiyatlara Steelseries ve Razer; Kulaklık, Mouse, Mousepad

Mouse'lar
    SteelSeries Kinzu v2 Pro Gaming Mouse SARI
    RAZER DEATHADDER 3500 dpi Gaming Mouse V2: 110 TL (SATILDI)
    SteelSeries Sensei 5700 DPI Gaming Mouse: 120 TL (SATILDI)

Steel Series İkari Optical: 120 TL (ürün resimleri aşağıdadır.)
    SteelSeries Kinzu v2 Gaming Mouse SİYAH: 60 TL ( TIKLA )
    Microsoft intelli 3.0: 60 TL (Çiziksiz tertemiz.)

Kulaklıklar:
    Steelseries 4H stereo Gaming Kulaklık: 90 TL (SATILDI)
    Sharkoon Xtatic 5.1 Analog: 180 TL (1.5 yıldır kullanmaktayım sorunsuz tertemiz bir üründür)
    Studio Headphones HD Headsets DJ Kulaklık: 40 TL (Türkiyede satıldığını görmedim. Ses kalitesi çok iyi müzik dinlerken özellikle dubstep çok başarılı. Beğenmezseniz geri iade alırım. ) (Ürünün kendi görseli mouse'ların olduğu resimde bulunmaktadır.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 10 Kasım 2013; 20:49:56 >

• Fiyatlar güncellenerek indirim yapılmıştır.. Ürünlerin görsellerini eklemeye devam ediyorum.
    Ürünler için özellikle istenilen bir kadraj olursa ss' çekebilirim.
  • Yanlışlıkla mesajı diğer konunuza atmışım, oradan sildim.

Hocam renkli olan mı satılık? Siyah olan mı? Renkli olansa talibim.
    Bu arada üst yüzeyinin kenarlarında eskimeden dolayı oluşan kalkıklıklar var mı?

Çok fazla eskime belirtisi yoksa; size uygun olursa Kadıköyde buluşuruz, elden nakit olarak alırım ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

Yanlışlıkla mesajı diğer konunuza atmışım, oradan sildim.

Hocam renkli olan mı satılık? Siyah olan mı? Renkli olansa talibim.
    Bu arada üst yüzeyinin kenarlarında eskimeden dolayı oluşan kalkıklıklar var mı?

Çok fazla eskime belirtisi yoksa; size uygun olursa Kadıköyde buluşuruz, elden nakit olarak alırım ürünü.

Hocam navi Mouse pad ile Deathv2 bundle olarak bi arkadaşa satıldı. Ürünlerim Sıfır ayarında tertemiz çizik bile yok..
    Ama malesef geç kaldınız.. Diğer siyah olan QCK XXL padde temizdir yüzeyi aynı fakat sadece siyahtır

• quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz
    Hocam navi Mouse pad ile Deathv2 bundle olarak bi arkadaşa satıldı. Ürünlerim Sıfır ayarında tertemiz çizik bile yok..
    Ama malesef geç kaldınız.. Diğer siyah olan QCK XXL padde temizdir yüzeyi aynı fakat sadece siyahtır
    Navi olanı arkadaştan geri alsak?! Hasta olmuştum ben ona, sarı mouse'a da yanında göz dikecektim hocam ya.

Qck olanın kalınlığı nedir hocam? Çok kalın ise rahat ediyor da beni, onun için soruyorum. İlla ki bir büyük mousepad alacağım şu anda.
    4-5 mm.'den kalın değilse siyahı alayım.

Bu arada turnuvalardan falan yeni bir Navi Edition kazanırsanız bana haber verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Aksel

quote:

Navi olanı arkadaştan geri alsak?! Hasta olmuştum ben ona, sarı mouse'a da yanında göz dikecektim hocam ya.

Qck olanın kalınlığı nedir hocam? Çok kalın ise rahat ediyor da beni, onun için soruyorum. İlla ki bir büyük mousepad alacağım şu anda.
    4-5 mm.'den kalın değilse siyahı alayım.

Bu arada turnuvalardan falan yeni bir Navi Edition kazanırsanız bana haber verin.

Navi'nin modası geçti artık CS:GO'da bişey yapamıyolar devir NİP devri.
    Kalınlığı 3-4 mm arasında hocam. Sarı dediğiniz mouse Kinzu iyi mousedur ucuzda (tabi bende )

• quote:

Navi'nin modası geçti artık CS:GO'da bişey yapamıyolar devir NİP devri.
    Kalınlığı 3-4 mm arasında hocam. Sarı dediğiniz mouse Kinzu iyi mousedur ucuzda (tabi bende )
    Kinzu iyi hoş da, Navi'nin üzerinde iyi duracağını düşünüyorum.
    Siyah pad'e talibim. Pm atıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.