Şimdi Ara

SATILDI CECUBE HD4850 1GB GDRR3 OC VERSİYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İyi günler arkadaşlar Gigatekten faturalı garantili full kutulu 1 sene daha garantisi olan CECUBE4850 1GB OC versiyon ekran kartımı satıyorum ekran kartı tertemiz ve çok serin çalışmaktadır masaüstü 38 oyunlarda 50 dereceyi geçtiğini görmedim kesinlikle sorunsuz.................

İSTEDİĞİM FİYAT PAZARLIKSIZ 180 LİRA

HERKESE İYİ FORUMLAR.......

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro35 -- 17 Ekim 2009; 12:57:56 >

• pm var
  • Pazarlık yapmıyorum arkadaşlar 180 lira son fiyat.......Kart gerçekten çok temiz........................
  • pm
  • Üstad sizde de ne bitmek bilmez hd4850 var
  • Seviyorum 4850 yi......
  • Kart tarafımdan alınmıştır :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güle güle kullanın......
  • Vay be bu fiyata düştümü bu kart gercekten inanamadım ben 1-2 ay once 227 tl ye aldım ikinci el keske biraz daha bekleseymisim
  • hadi hayırlı ugurlu olsun bence fiyat iyi düsük degil yani olması gereken fiyat ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepduru85

Vay be bu fiyata düştümü bu kart gercekten inanamadım ben 1-2 ay once 227 tl ye aldım ikinci el keske biraz daha bekleseymisim

Arkadaşım 227 lira süpermarketlerdeki gibi fiyat olmuş......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektro35 -- 17 Ekim 2009; 18:48:04 >
  • kart elime geçti bugun
    3850 den azcık uzun :) sogutması guzel gozukuyor ama arkadaki ramler nasıl soguyacak o ayrı bellekler cok clock olmaz:)

1gb full hd için ilerde baska alternatif yok
    elektro35 arkadasa tesekkur ediyorum anında kargo ile yolladı 24 saatten once elimde oldu kart
    kutu içerigide tam garantisi falan içinde iyi bir alısveris oldu hayırlı olsn herkese:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.