Şimdi Ara

SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    1995 Model BMW 5.20i marka aracımı model yenilemek için satıyorum. Aracım Almanya Dingolfing fabrikasında üretilmiş olup M50B20 Kodlu 24V Yeni Nesil Motor'a sahiptir. Bu nedenle 151 Beygir gücü önceki versiyonlardan çok daha performanslı ve daha ekonomiktir.

    Aracım Orjinal 358.000 kilometrededir. Aracım Otomatik Şanzuman olup Spor / Eknonomik / Kar sürüş modlarına sahiptir. Aracımın motor, mekanik, elektronik ve şanzuman bakımları eksiksiz olarak yaptırıldığından genel kondisyonu çok çok iyi durumdadır. Bugüne dek tüm bakımları BMW Yetkili Servisinde yaptırılmıştır. Aracımın son bakımı da 2 hafta önce servisinde yaptırılmış olup bu bakım kapsamında aracın motor yağı, motor yağ filtresi, fren hidroliği, şanzuman yağı, şanzuman yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, bobin contaları, plastik su boruları komple değişmiştir. Ayrıca aracın vanos'u da servisin önerisi doğrultusunda Amerikan Beisan Marka Vanos takılarak yenilenmiştir. Aracımın şuan motor, elektronik, mekanik ve şanzuman olarak tüm bakımları tam ve eksiksizdir. En az 1 yıl hiçbir bakım gerektirmez. Mükemmel durumdadır.

    Bu tür araçlarda alıcılar genelde otomatik şanzumandan çekinirler. Bunun düşünen alıcılar emin olabilirlerki BMW'ye gönül vermiş bir kullanıcı olarak, bu aracın otomatik şanzumanı istisnasız her 10 bin kilometrede bir servisinde kontrol ettirilmiş, tüm bakımları eksiksiz yaptırılmış ve şanzuman konusunda gereken özen gösterilmiştir. Uzun yıllar kesinlikle hiçbir sorun yaşatmayacak kondisyonda olduğundan kesinlikle endişe etmeden alınabilecek bir araçtır.

    Aracıma 2 yıl evvel Atiker marka LPG taktırılmış olup ruhsata işletilmiştir. Garanti kapsamında Lpg'nin son bakımı bir hafta evvel yaptırılmıştır. Aracın LPG ile uyumu mükemmel olup kilometrede Ortalama 30-35 Kuruş Yakıt Sarfiyatı vardır.

    Aracımda kesinlikle Hiçbir Kaza, Değişen ya da Hasar Kaydı Yok'tur. Araç uzun yıllar ilk sahibi tarafından kullanıldığı için kesinlikle büyük bir kazaya karışmamış olduğundan ender rastlanacak dirilikte ve temizliktedir. Aracımın ön kaput ve arka bagaj kapağında oluşan solmalar ile yanlardaki birkaç parçada oluşan sürtmelerden dolayı bu parçalar yüzeysel boyalıdır. Aracın tavanında, kapı içlerinde, şaselerinde ve panellerinde kesinlikle boya olmayıp ilk günkü orjinalliğindedir. Aracım iç kısmındaki tüm etiketleri daha ilk günkü gibi pırıl pırıl durmaktadır. Araç zaten resimlerden de görüleceği üzere çok iyi durumdadır.

    Aracımın iç döşemeleri de kaportası gibi ilk günkü temizliğindedir. Tavanı olsun, kapı döşemeleri olsun, koltuk döşemeleri olsun en ufak bir hata, minik bir yırtık bile yoktur. Aracın içi de dışı gibi mükemmel durumdadır.

    Aracım az rastlanan ve çok gösterişli olan Maldiv Mavisi (Maldivenblau) rengine sahiptir. Aracımın özelliklerine gelecek olursak, aracımda ABS, ESP, Airbag, Hız Sabitleyici, Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası, Elektrikli Isıtmalı Dikiz Aynaları, Çift Yönlü Elektrikli Sunroof, Immobilizer, Alarm, Arka Park Sensörü, 30 Ayrı Fonksiyona Sahip Gelişmiş Yol Bilgisayarı, Orjinal BMW Reverse RDS Teyp ve Dijital Radyosu, Elektrikli Camlar, Çift Yönlü İklimlendirmeli Otomatik Klima, Deri Power Direksiyon, Deri Döşeme, Ön-Arka Kol Dayama, 17" Orjinal BMW Jantlar ve sayamadığım daha bir çok özellik mevcuttur. Ayrıca aracımın lastikleri Continental Contact Premium 5 marka olup sadece 3 ay evvel 1400 TL'ye satın alınmıştır. Aracım için Almanya'dan orjinal BMW çift koltuk ısıtma seti getirtilmiş olup zaman darlığından taktırılmamıştır. 1200 TL değerindeki bu set de alıcıya verilecektir.

    Kısacası bu araç uzun yıllar boyunca ilk sahibi tarafından titizlikle kullanılmış, birgün olsun sanayiye girmemiş, ellenmemiş oynanmamış, tüm bakımları servisinde yaptırılmış kusursuz temizlikte ve dirilikte özel bir araçtır. Bu araç uzun araştırmalar sonucunda bulunarak alınmış ve BMW'yi bilen tanıyan bir kullanıcı tarafından titizlikle kullanılmış bir araçtır. Belki de Türkiye'nin En Temiz E34'lerinden Birisi'dir. Ciddi alıcılar için kaçırılmayacak bir araç olduğunu düşünüyorum.

    SAHİBİNDEN İLANI:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-5.20i-24v-otomatik-plus-mukemmel-kondisyonda-plus-kusursuz-e34-279787002/detay/

    Saygılar
     SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34 SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34 SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34 SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34 SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34 SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34
     SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34 SATILDI - BMW 5.20i 24V OTOMATİK + MÜKEMMEL KONDİSYONDA + KUSURSUZ E34



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 25 Mart 2016; 11:45:45 >







  • Araç Satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.