Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] # Blue Snowball Ice Mikrofon + Pop Filter + NB40 Pro Stand # Satın Al 20 Nisan 2020 09:37 1 1 [SATILDI] # Blue Snowball Ice Mikrofon + Pop Filter + NB40 Pro Stand # Blue Snowball Ice - Amazon Nisan 2019 faturalı, 2 yıl daha garantisi devam etmektedir. İş güçten dolayı en fazla 1 hafta kullanma fırsatım oldu. Kutu içeriği eksiksiz, ürün kozmetik olarak sıfırdan farksız. En ufak çizik, hasar vb. yoktur.NB40 Pro mikrofon standı + Pop Filter - Mayıs 2019 Yonkamüzik faturalı. Ucuz, ağırlık taşımayan standların aksine yeterince kaliteli malzemeye sahip ve diğer standlara oranla daha uzun (50x50cm)Fiyat: SatıldıTüm sorularınız için özel mesaj atabilirsiniz. Antalya içi elden teslim, takas ya da 18 yaşından küçüklere satış yapmıyorum.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] IPhone 13 | TR Matcha Dye Sub ZDA PBT Keycaps - ENG Base Kit [SATILDI] LENOVO LEGION 5 - RYZEN 5 5600H, 32GB RAM, RTX 3060 [SATILDI] Intel Core i3-8100 İşlemci + Stok Fan
Resul Sever kullanıcısına yanıt Satıldı hocam. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] IPhone 13 | TR Matcha Dye Sub ZDA PBT Keycaps - ENG Base Kit [SATILDI] LENOVO LEGION 5 - RYZEN 5 5600H, 32GB RAM, RTX 3060 [SATILDI] Intel Core i3-8100 İşlemci + Stok Fan
Resul Sever kullanıcısına yanıt Yonkamüzik'den bakabilirsin, tavsiye ederim hocam. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] IPhone 13 | TR Matcha Dye Sub ZDA PBT Keycaps - ENG Base Kit [SATILDI] LENOVO LEGION 5 - RYZEN 5 5600H, 32GB RAM, RTX 3060 [SATILDI] Intel Core i3-8100 İşlemci + Stok Fan