Şimdi Ara

SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaslar,

quote:

GENEL BILGI
    EKRAN 7.0 inç / 1024 x 600
    İŞLEMCİ 1.0 GHz
    RAM 1GB
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1024 x 600
    İŞLETİM SİSTEMİ BlackBerry PlayBook OS 2.0
    DEPOLAMA 16 GB
    BLUETOOTH v2.1 with A2DP
    Wi-Fi Evet
    USB MicroUSB v2.0
    BOYUT 194 x 130 x 10 mm
    AĞIRLIK 425 gram
    ADET 2

Arkadaslar tabletlerin 2'side yurtdışıdır. 1'i kutulu sıfır diğeri ise denenmek amacıyla açılmış ve kutusu unutulmuştur. Yani 2 'sinde de 1 tane dahi cizik yoktur. Açıkcası cihazları abim bizden habersiz bana ve kardeşime hediye olarak getirdi. Ancak ben Apple delisi olduğum kardeşimde ipod 'u olduğu için ikimizde kullanmadan satmaya karar verdik. Duruma gore iPad 2- new iPad ile takas edebilirim veya diğer satlık cihazlarım ile kombin oluşturup Macbook ile takas edebilirim. Kısacası Apple 'nin her ürünü ile (ipod haric) takas icin kullanilabilir. Kısacası 3'ün 5'in hesabını yapacak bir satıcı değilim yeter ki benim ve karşımdaki kişinin işi görülsün. Ücret konusuna gelince ise cihazların kutulu olanı 375TL kutusuzu ise 350TL 'dir. Ikisini birden almak isteyene ise fiyati 700TL yapabilirim. Tabletlerin kılıfları da hediye olarak verilecektir. Ayrıca kutusuz cihaza dikey konumda şarj edilebilmesi için ekstra bir şarj aleti hediye edilecektir.

quote:

RESIMLER URUNLERE AITTIR

SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet) SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet) SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet)

SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet) SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet) SATILDI ! --> Blackberry Playbook 16GB (2 adet)

quote:

Blackberry Playbook tanıtım videosu:

SORUSU OLAN ARKADASLAR PM YERINE YORUM OLARAK SORULARINI YAZARSA DIGER ARKADASLAR ICIN DAHA ACIKLAYICI OLACAGINI DUSUNUYORUM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goçıçı -- 2 Kasım 2012; 23:18:24 >

• telefon özelliği varmıdır
  • bi tanesinin arkasında sanki çizik vardı yanlış görmediysem. ayrıca iki tip kılıf var sanırım birisi içe geçmeli diğeri ise geçmeli gibi sanki resimlerde görüldüğü kadarıyla. biraz daha ayrıntılı bilgi verilirse daha iyi olur. zaten size pm ile ulaştım ayrıntılı olarak konusmak için. kutulu ve çiziksiz olan cihaza talibim pm ile konuslım lütfen.

@sultanomar

teleon özellliği yok cihazda baktığım kadarıyla. ancak 3g mobil modem desteği varmı onu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanfindik3000 -- 23 Ekim 2012; 12:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

telefon özelliği varmıdır

Playbook'lar 3G interneti Blackberry Bridge sayesinde Blackberry telefondan alir. Blackberry telefonunuz yoksa WiFi Hotspotla interneti paylasabilirsiniz. Dahili sim kart yuvasi yoktur.
  • bunlara whatssap sky pe filan yüklenebiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

bunlara whatssap sky pe filan yüklenebiliyor mu acaba?

Marketleri var ancak kullanıcısı olmadığım için olup olmadığı konusunda benim de bilgim yok. App World 'de arama yaptığımda whatsaap ve skypeye rastlamadım. Ancak iki aramada eş değer ürünler buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

bi tanesinin arkasında sanki çizik vardı yanlış görmediysem. ayrıca iki tip kılıf var sanırım birisi içe geçmeli diğeri ise geçmeli gibi sanki resimlerde görüldüğü kadarıyla. biraz daha ayrıntılı bilgi verilirse daha iyi olur. zaten size pm ile ulaştım ayrıntılı olarak konusmak için. kutulu ve çiziksiz olan cihaza talibim pm ile konuslım lütfen.

@sultanomar

teleon özellliği yok cihazda baktığım kadarıyla. ancak 3g mobil modem desteği varmı onu bilemiyorum.

Evet birinde çizik mevcut ancak çizik dik açıyla felan bakıldığında belli olmuyor. Sadece resimdeki açı ile görünüyor. Dikkat ederseniz çizikli olan açık havada çekilmiş. Açık havada çekilme amacı da gorunmesidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 8 PLUS 256GB SATILDI.
    3 yıl önce açıldı
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar,

Ürünler ile pek ilgilenmediğim için ekstra gelen şarj aleti gözümden kaçmış. Cihazı dikey konumda şarj etmeye yarayan bu aleti ise kutusuz cihazi alan arkadaşa hediye edeceğim.

Saygılarımla,
    Goçıçı
  • yer neresiydi acaba?
  • Kahramanmaras.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUTUSUZ CIHAZ GITTIGIDIYOR 'DA SATILMISTIR.

KUTULU CIHAZA TEKLIF VERMEK ISTEYEN ARKADASLAR BU LINKE TIKLAYARAK TEKLIF VEREBILIRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goçıçı -- 29 Ekim 2012; 1:02:54 >
  • Urunlerin 2side satildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.