Şimdi Ara

**SATILDI** BLACKBERRY 9700 BOLD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kozmetik olarak 8/10 kondüsyonda, mekanik ve elektronik hiçbir sorunu olmayan, Mediamarkt faturası bulunan siyah renk Blackberyy 9700 Bold cihazım satılıktır. Bataryası normal kullanımla 2-3 gün gider. Whatsapp yüklenebiliyor cihaza, internet/whatsapp vb. kullanımı ile 1 günü rahat çıkartan bir cihaz. Müzikçalar olarak bile kullanılabilecek bir cihaz.

    Hiç kimsenin değinmeyeceği bir konuya değiniyor ve iddia ediyorum ki kulaklıkla verdiği ses kalitesi ve yüksekliği ile bugüne kadar kulaklık ses kalitesi ile efsane olmuş Nokia N91, Sony Ericsson Walkman serisi, Apple iPhone serisi, Samsung Galaxy S serileri ve galaxy Note serileri gibi tüm cihazlara kafa tutar. 32 GB hafıza kartı desteği ile sadece bu amaçla kullanılmak için bile alınabilir (16 GB yazar telefonun teknik özelliklerinde ancak 32 GB kartı görüyor ve çalıştırıyor). Zira bir aralar, ben sadece müzik dinlemek amacıyla akıllı telefonumdan bağımsız olarak için Samsung Galaxy S ve Blackberry cihazları incelemiş ve Galaxy S almıştım ses çipinin Wolfson olması sebebiyle.

    Yedek cihaz olarak tutuyordum kenarda 3 senedir, 2-3 kez de işimi gördü gerekli durumlarda. Artık yedek cihaz olarak GM One 4G tutuyorum, bu sebeple emektar Blackberry 9700 Bold cihazı elden çkartıyorum. Faturası, bataryası ve şarj aleti ile teslim edilecektir.

    İstenen rakam XX TL'dir. Ankara içine elden teslim, Ankara dışına ödeme sonra gönderi şeklinde satılıktır.
    İyi forumlar.

    Fotoğraflar: Daha sonra eklenecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 13 Aralık 2017; 14:9:11 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Dictator'a satılmıştır. Hayırlı olsun.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.