Şimdi Ara

Satıldı benq xl2430t 144hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satıldı benq xl2430t 144hz
    QwertySal Arkadasa Satılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ocak 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• garantisi varsa neden garantiye vermiyorsunuz?
  • 5 ölü piksel altındakileri garantiye almıyorlar :)

• Selam , Kaç adet ölü pixel mevcut ve ölü piksel in oldugu kısımı fotograflayabilirmisiniz ? teşekkürler. bir de sahibinden de ki ilanınızı gördüm ordada sağ yazıyor hangi tarafta var acaba ? :)
  • Son günlerde Benq XL serisinde çokca gördüğüm bir durum. Monütör alacağım şu günlerde listeden sildiğim bir marka. tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulina

Son günlerde Benq XL serisinde çokca gördüğüm bir durum. Monütör alacağım şu günlerde listeden sildiğim bir marka. tavsiye etmiyorum.

Urunun satilali sene oldu. Simdi sen gidip konu acip orda urunu tavsiye etme guzel kardesim hadi bakalim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekirin kullanıcısına yanıt
    Niye kendi üstüne alınıyorsunki, ben çok yorum ve ürün durumu gördüm bu seri hakında konuya rast geldim şahsi görüşümü yazdım sat satma banane senden banane senin ürününden. Bu modelin serisi promlemli nerde görsem ölü sektör problemleri var. ayrı ben senin kardeşin de değilim küçüğünde değilim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Niye kendi üstüne alınıyorsunki, ben çok yorum ve ürün durumu gördüm bu seri hakında konuya rast geldim şahsi görüşümü yazdım sat satma banane senden banane senin ürününden. Bu modelin serisi promlemli nerde görsem ölü sektör problemleri var. ayrı ben senin kardeşin de değilim küçüğünde değilim..

Dogru soyluyorsun KARDESIM, BILADERIM. Konuyu yoruma acik birakarak senin gibi bos KARDESLERE bos konusmalar yapma hakki tanidim sizi ben bos konusturdum. Neyse devam hadi bos islerin daha cok ayni urunden cok var forumda kolay gelsinn KAAAARRRDESSIMMMM

Bana burda konuşma hakkını yönetim veriyor senin öyle bir hakkın lüksün yok. Daha bilader nedir bilecek yaşta değilsin sanıyorum. Boş boş konuşmazsan bende dolu dolu konuşabilirim. Asıl size kolay gelsin fırın vardır her mahallede sanırım.
  • quote:

Bana burda konuşma hakkını yönetim veriyor senin öyle bir hakkın lüksün yok. Daha bilader nedir bilecek yaşta değilsin sanıyorum. Boş boş konuşmazsan bende dolu dolu konuşabilirim. Asıl size kolay gelsin fırın vardır her mahallede sanırım.

KARDESIM burda ben ilani yoruma kapali tutarsam pasa pasaaa yorumlarini sildiririmm forum kurallarini ogren yonetimin bana verdigi yetkiyle sana konusma hakki tanidim yerini bil. Bu arada benim semt lux be CANIM sizin mahalledeki firinlardan geliyo bize gelen hadi tekrar kolay gelsin BOSLUK PARCASI 😏

Çok rahatsız oluyorsan sildir yorumları canım. Forum kurallarını bana öğretme en iyisi komiklik yapma burası Stand Up sahnesi değil. Daha yanmayı bilmeden fırınları biliyorsun bak sen şu işe. Ne şekilsiniz necisiniz siz biraz daha anlatsana bana. hayırdır merak ettim.
  • quote:

Çok rahatsız oluyorsan sildir yorumları canım. Forum kurallarını bana öğretme en iyisi komiklik yapma burası Stand Up sahnesi değil. Daha yanmayı bilmeden fırınları biliyorsun bak sen şu işe. Ne şekilsiniz necisiniz siz biraz daha anlatsana bana. hayırdır merak ettim.

Stand up yeri deilse muhabbet yeride deil burasi gulum sana nasil sildirebilecegimi anlattim ama almiyan yerler calismayan seyler zorla olmuyor bir insanda anliyamiyorum seni ama anlamak isterdim bu ince seyleride sen anliyamassin sana kisaca ne demek istedigimide anlamicaksin ama iste hayat be CANIM hadi sana cok vakit ayirdim byyy

Senin hayatta silebildiğin sadece iki kurşun kalem lekesi. Hadi bye Kuşum..Engelledim yazarak yorulma Müptezel !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulina -- 17 Ağustos 2016; 23:04:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.