Şimdi Ara

-satıldı- bedelsiz satılık Nokia 6310i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    satılmıştır
    bedelsiz telefon satışlarına devam. Bu seferki cihaz Nokia 6310i

Arkadaşlar uzun bir zaman öncesine kadar kendi kullanmakta olduğum cihazımdı. Cihaz uzun bir süredir kullanılmamaktadır. Ancak çalışmaktadır. Tek sorunu bir kaç tuşunun çalışmamasıdır. Ben cihazın kasasını söktüm ve o haliyle açıp baktığımda tüm tuşlar çalışıyor ancak tuş takımı takılıp açıldığında bir kaç tuş basmıyor. Sanırım tuş takımı ile ilgili bir problem var. Onun haricinde de herhangi bir problemi yok. Daha önceki cihazlarda olduğu gibi bunun için de herhangi bir ücret talep etmiyorum. Alan tuş problemini halledip kullanabilir ya da yedek parça vs. için de kullanabilir. Sadece kargo parası ödemeniz gerekecek.
    İlk PM atana cihaz verilecektir.

1.Daha önce cihaz verdiklerime tekrardan bedelsiz cihaz vermeyeceğim.
    2.Sonradan listelemem muhtemel olan cihazlar için önceden rezerve yapmamaktayım.
    3.İlk PM atan da sorun çıkarsa 2. PM yi atana göndereceğim. Yedek listesi gibi birşey tutmadığım için beni yedeğe yaz tarzı mesajlara itibar etmemekteyim.
    4.Elimdeki cihazları ihtiyacı olan birisi alsın kullansın istiyorum o yüzden gerçekten ihtiyacınız yok ise başkasının ihtiyacını elinden almamanızı rica ediyorum.
    5.Bedelsiz verdiğim cihazların karşılığında istediğim tek şey hayır duası ve referanstır. Bunun haricinde birşeyi kesinlikle talep etmemekteyim.
     -satıldı- bedelsiz satılık Nokia 6310i -satıldı- bedelsiz satılık Nokia 6310i
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 7 Mart 2014; 9:22:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilk PM yi atan "Peregrino" ye rezervedir. yarın kargolanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

ilk PM yi atan "Peregrino" ye rezervedir. yarın kargolanacaktır.

"Peregrino" nickli kullanıcı cihazı yedek olarak aalmak istediğini ve ihtiyacı olan başkasına gitsin diyerek vazgeçtiğini söylediğinden, ikinci PM yi atan "BossPower" nickli kullanıcıya rezervedir.

• quote:

quote:

ilk PM yi atan "Peregrino" ye rezervedir. yarın kargolanacaktır.

"Peregrino" nickli kullanıcı cihazı yedek olarak aalmak istediğini ve ihtiyacı olan başkasına gitsin diyerek vazgeçtiğini söylediğinden, ikinci PM yi atan "BossPower" nickli kullanıcıya rezervedir.

saolun hocam teşekkür ederim
  • Hala insanlar tarafından çelik kasada saklanan, nadide bir parça.

Alan arkadaş kıymetini bilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takdir ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 16 Ocak 2014; 23:07:29 >
  • Tüh, kaçırdık.

Tebrikler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takdire şayan....
  • Gercekten cok guzel ve ıyı bır nıyet tebrık edıyorum.Bırgun nokia 7200 elınıze gecerse onuda lısteleyın lutfen.
  • Eğer halen duruyorsa bir 6310i hastası olarak gelip elden teslim alabilirim.Yeni kasa alıp kullanmak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.