Ürün bilgisi : Ürün kutusu ve kutu içeriği sıfırdan farksız şekilde durmaktadır. 10 ağustos 2008 tarihinde, Bursa Vatan Bilgisayar faturalıdır. Satış yeri : Yalova Teslimat : Yakın yerlere elden teslim, uzak yerlere kargo alıcı ödemeli gönderilir. Fiyat : 90 TL pazarlıksız son fiyattır, takas yoktur. Not : Ürün bir yakınıma ait olup satışa ben sunuyorum, alış verişte irtibatı ben sağlayacağım. Satın almak isteyenler tarafıma PM atabilirler. Sıfırına ait fiyatlara bu adresten bakabilirsiniz. http://www.teknofiyat.com/?search=avertv+box+w7&altlimit=&ustlimit= Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CASIO ECB-2000D-1ADF KOL SAATİ - TR GARANTİLİ
quote:Orjinalden alıntı: SertaçS Yer neresi? İlanda yazıyor. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CASIO ECB-2000D-1ADF KOL SAATİ - TR GARANTİLİ
quote:Orjinalden alıntı: calvinn pm PM cevaplandı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CASIO ECB-2000D-1ADF KOL SAATİ - TR GARANTİLİ
calvinn arkadaşımıza satılmıştır, güle güle kullanmasını diliyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CASIO ECB-2000D-1ADF KOL SAATİ - TR GARANTİLİ