Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS Strix GeForce GTX 970

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [SATILDI] ASUS Strix GeForce GTX 970
    Pazarlık ve takas yoktur!

Eskisehir Vatan'dan 2016 yılının Şubat ayında alindi. Temiz kullanildi. Tamire yollanmadi. Herhangi bir sorunu yok. Kutusundaki aksesuarlar ne yazık ki yoktur. İhtiyaçtan satıyorum.

Detayli ozellikler:https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/STRIXGTX970DC2OC4GD5/specifications/
    Oyun performansi icin 1080p 60fps en son oyunlardan GTA V Ultra ayarlarda gorebilirsiniz. E-sport gaming icin fazlasiyla yeterli bir kart. [SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970 ) Resimdeki kasada kullanildi.
    2-3 gun kargo suresi belirttik ama en kisa zaman icersinde daha erken yollamaya calisacagiz. Alici odemeli olacak ama belirtilen kargo fiyatindan daha ucuza size ulasacagini umuyoruz.

Simdiden hayirli olsun,

Ozellikler:
    Grafik İşlemci: Nvidia gtx 900 serisi gtx 970
    Bus Veri Standardı: PCI Express 3.0
    Video Belleği:GDDR5 4gb
    Saat Hızı: GPU boost hızı: 1253MHz
    GPU hızı (boostlanmamış): 1114 MHz
    CUDA Çekirdekleri: 1664
    Bellek Hızı: 7010 MHz (GDDR5)
    Bellek Arayüzü: 256-bit
    Arayüz: DVI Çıkışı: Var x 1 (DVI-I) Var x 1 (DVI-D)
    HDMI Çıkışı: Var x 1 (HDMI 2.0)
    Display Port: Var x 1 (Standart DP)
    HDCP Desteği: Var
    Yazılım: ASUS GPU Tweak & Driver
    Boyutlar: 5.5? x 11? x 1.57? Inch
    14 x 28 x 4 Cantimetre
    Extra not: UEFI BIOS desteği[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970[SATILDI]   ASUS Strix GeForce GTX 970
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şaka mı bu ? GTX 970 ekran kartına bu parayı mı istiyorsunuz... Kaç senelik karta o para verilir mi ? insanlar keriz değil bence. Gtx 1050 ti alırlar daha iyi
  • Hocam evde hiç açılmamış özel seri Jack Daniels Viski var takas düşünürmüsün :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hira-

Şaka mı bu ? GTX 970 ekran kartına bu parayı mı istiyorsunuz... Kaç senelik karta o para verilir mi ? insanlar keriz değil bence. Gtx 1050 ti alırlar daha iyi

Arkadaş krizi fırsata çevirmek peşinde

Ancak bilmiyor ki bu kart mining de ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hira-

Şaka mı bu ? GTX 970 ekran kartına bu parayı mı istiyorsunuz... Kaç senelik karta o para verilir mi ? insanlar keriz değil bence. Gtx 1050 ti alırlar daha iyi

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-970-vs-Nvidia-GTX-1050-Ti/2577vs3649

• Zuhasiberepe kullanıcısına yanıt
    cazip bir teklif ama ne yazık ki takas yok :(

• 800 lira teklif ediyorum. Kart daha fazla etmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI Asus Strix RX 580 OC 8GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oo Kafalar pırıl pırıl.Kaçaydı bunlar çıktıklarında 1080 miy di ? Msı 100Me sini 1100 0 almışdım buda o fiyatlardaydı.

• volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama olmaz. O fiyata düzgün kart bulursan hayırlısı olsun.

• tdgunes T kullanıcısına yanıt
    Sende o fiyata satacağını düşünüyosan hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

800 lira teklif ediyorum. Kart daha fazla etmez

50 lirada fazla söylemişsin. Şu miningçilerden önce 750 den gidiyordu.
  • abi kafanızmı iyi abartmayın artık ya
  • hocam paraya ihtiyacın yoksa fiyatı düşme hiç rx 570 lere 1500 üstü isteniliyor aynı hemen hemen kartlar. ölücüler senden ucuza alıp bu piyasada başka sitelerde pahalıya satmaya çalışarak kar edicekler. bu site böyle 660 liraya vatandan 1050 ti alan 700 - 800 den satmaya çalışır. yine vatandan 410 liraya gtx 950 strix alanlarda 500 den satmaya çalışır. sonra ooooo kart çok eski en fazla ederi bu fiyatı düş pahalı. sanki piyasayı ölücülerin fiyatı belirliyor.
  • Eyvallah mesajin icin. Sahibindendeki tum es degeri kartlarin ortalama fiyatindan daha ucuza birakiyorum, ona ragmen sacma mesajlar geliyor.

Vatan'da su an ayni kart 1700-1800 kura gore degistigini duydum.

• sahibindende 900 lira en düşük fiyat. zaten bu forumda biraz daha ucuz piyasa vardı. şuan senın koyduğun fiyat 980 fiyatı.
  • ysfgulteki kullanıcısına yanıt
    ortalama fiyatin alti dedim, en dusuk fiyatin altinda demedim.

• Bizzat şahit oldum 625 e evga marka olanı satıldı çift FANLI. Ozaman lar yüzüne bakmıyorsun şimdi kıymete biniyor. Ki normal bu fiyatlar yeni seriler 2xxx mi çıkar farklı bir isimlemi çıkar bilinmez fakat ozaman 750 ye satabilen varsa helal olsun en fazla 1 senesi var seneye çok çok ucuza gidecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.