Şimdi Ara

SATILDI... ASUS GTX780 DCII OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce forumdan satın almış olduğum ekran kartını , bugün yakın bir arkadaşımdan daha yüksek performanslı bir kart aldığım için satıyorum. Kart da hiç bir sorun olmayıp yaklaşık 1 sene garantisi vardır. Vatan faturası, kutusu ve kutu içeriği mevcuttur. Zaten uygun bir fiyattan almıştım aldığım fiyata bırakıyorum.

İstediğim fiyat 675 TL dir. Ankara içi elden teslim edilir, diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş gerçekleştirilir. Kargo alıcıya aittir.

Takas seçeneği sadece Corsair AXi, HXi ve RM serisi Güç Kaynakları ile olur. Türkiye garantili ve faturalı olmalıdır.

3D Mark test sonucum (+200 MHZ OC ile):
    Aynı sistemle GTX960 ile aldığım puan 3524 tür.
    http://www.3dmark.com/fs/6934115

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOLL0 -- 8 Haziran 2016; 14:11:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlısı ile yeni kartımı bekliyorum... aynı fiyata gtx 960 2 gb kart almak dahi zorken daha performanslı bu kart kesinlikle tercih edilir...
    güç tüketimine takılacak arkadaşlara yönelik, kartın performansı Gtx 960 a düşerse güç tüketimi de aynı seviyelere geliyor bilginize...
    Alper hocamla çok temiz alışveriş yaptık ayrıca teşekkürler.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Bende GTX960 ararken bu kartı bulmuştum hiç düşünmeden almıştım, Yakın bir arkadaşımdan 980ti alınca bu kartı kullanmak bir kaç gün nasip oldu sadece .Ayrıca 970 e kafa tutan bir kart olduğunuda yaptığım testlerde gösterdi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.