Şimdi Ara

[SATILDI] Asus GTX580 DirectCU II -800TL-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar, 11 Aralık 2011 tarihinde teslim aldım denemek için açtım full kutu içeriği ve garantisi mevcut DH yarışmasından hediye gelmişti, fiyat tekliflerinizi bekliyorum.İstediğim fiyat 800TL.

NOT: Arkadaşlar ürün hediye olduğundan faturası yoktur sadece garanti belgesi mevcut.

Sanalpazar.com fiyatı 850tl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 13 Aralık 2011; 14:29:12 >

• yeniden pm.
  • Takip.
  • Güzel kart.Takip
  • 2 yıl garantili 1105 tl bugüne özelhttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx580dcii2dsmd5-gtx580-directcu-ii-gddr5-1536mb-384bit-nvidia-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52291

Stokta Bulunduğu Mağazalar

Topkapı, İzmir (Bornova), Bursa, Adana, Antalya (Lara), Konya, Samsun, Mersin, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Sakarya (Adapazarı), Gaziosmanpaşa, İzmir (Balçova), Balıkesir, Dudullu, Sivas, Denizli, Erzurum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C£B£LLİ -- 14 Aralık 2011; 23:32:22 >

• stokta olmayan kartın ilanını koymak saçma ...Dostum fiyat biraz pahalı az biraz indirim iyi olur bence
  • Takip..

(Satış sebebi nedir bu arada..?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yentibaba

Takip..

(Satış sebebi nedir bu arada..?)

Yurt dışından monitör sipariş etmiştim gelmesi uzun zaman alacağından bu süre zarfında kartın durmasına gerek görmedim.
  • Resim koyarsanız ürünün satılması daha kolay olur. Referansınız az o yüzden insanlar kuşku ile yaklaşacaktır.
    İyi günler
  • Havale fiyatı 800TL oldu arkadaşlar.
  • pm
  • @ AustinPowers arkadasimiza satilmistir.
  • Bu fiyata fazla durdu zaten.
  • Öncelikle merhabalar beyler bendede Asus GTX 580 drect CU II ekran kartı var ve satmak istiyorum alalı 4-5 ay falan oldu fiyat konusunda görüşülebilir şu an bi fiyat belirlemedim kutu içeriğine tamamen dokunulmuş :) kutusu yıpranmış durumda annem içine bi kaç bişi tıktığından herneyse eger talep olursa fotoğrafını vs. vs ne isterseniz sunabilirim şimdiden teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.