Şimdi Ara

Satıldı ASUS 24' VG248QE 1ms 144Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Aydır kullanmış olduğum monitörü masaüstü bilgisayarımı sattığımdan dolayı satıyorum.

* ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP-- 10.03.15 tarihinde alınma. Alındığından Beri mevcut olan 1 adet ölü piksel mevcuttur rahatsızlık vermiyor.Ayrıca arka plastik kısmında silmeden kaynaklı bir leke mevcut.

Orjinal kutulu --

İstediğim Fiyat x TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starkmad -- 6 Şubat 2016; 22:22:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Olu pixsel var ise elinize bir bez alıp monitör un ekranını kapatıp o bölgeyi ovaları birazcık bastırarak ölü pixsel den kurtulabilirsiniz kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet ölü piksel dahi olsa garantiye verebilirsiniz. Kanun bu şekilde. Monster marka laptopumda da 1 adet ölü piksel vardı, arayıp telefon üzerinden ilgili kanundan basettim. Aynı gün elden ürünü garantiye verdim, aynı gün paneli değiştirip geri verdiler. 1 saat içinde işlem gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

1 adet ölü piksel dahi olsa garantiye verebilirsiniz. Kanun bu şekilde. Monster marka laptopumda da 1 adet ölü piksel vardı, arayıp telefon üzerinden ilgili kanundan basettim. Aynı gün elden ürünü garantiye verdim, aynı gün paneli değiştirip geri verdiler. 1 saat içinde işlem gördü.

her marka modelde öyle değil monitörlerde 3 ölü piksele kadar normal kabul ediliyor senin ürünün laptop ama bu sadece ekran olduğu için öyle ürün kanunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

quote:

1 adet ölü piksel dahi olsa garantiye verebilirsiniz. Kanun bu şekilde. Monster marka laptopumda da 1 adet ölü piksel vardı, arayıp telefon üzerinden ilgili kanundan basettim. Aynı gün elden ürünü garantiye verdim, aynı gün paneli değiştirip geri verdiler. 1 saat içinde işlem gördü.

her marka modelde öyle değil monitörlerde 3 ölü piksele kadar normal kabul ediliyor senin ürünün laptop ama bu sadece ekran olduğu için öyle ürün kanunu

Kanunda 3-5 diye belirtilmiyor... Kusurlardan bahsediyor. Bir ölü piksel de kusurdur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kanunda 3-5 diye belirtilmiyor... Kusurlardan bahsediyor. Bir ölü piksel de kusurdur...

peki sizle tartışmıcam siz 1 ölü pikselli monitör çıkınca geri gönderin firma ne dicek bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki sizle tartışmıcam siz 1 ölü pikselli monitör çıkınca geri gönderin firma ne dicek bakalım

Firmanın inisiyatifine kalmış bir durum değil, ne diyeceği mi var? Dizüstü bilgisayarıma uygulanan işlem uygulanacak. Dizüstü ekranı - Masaüstü ekranı diye ayrım yapmanız zaten düpedüz konu hakkında ne kadar bilgisiz olduğunuzu gösteriyor.

Zaten ülkemizde bu konu sizin gibi ''Firma ne derse o'' diyen kullanıcılar yüzünden tüketiciler hakkını savunmuyor. Firma ''Hayır, ilgilenmem'' derse tüketici mahkemesine gideceksiniz. Yok gitmezseniz zaten, arkanızdan yumurtalarınızı toplayan çok olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyrun; Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun 6502' den alıntı. Okuyun. Okursanız anlayacaksınız ki; 1 adet ölü piksel dahi ''Ayıplı Mal'' kapsamına girmektedir.

BİRİNCİ BÖLÜM

Ayıplı Mallar

Ayıplı mal
    MADDE 8 – (1) Ayıplı mal, tüketiciye teslimi anında, taraflarca kararlaştırılmış olan örnek ya da modele uygun olmaması ya da objektif olarak sahip olması gereken özellikleri taşımaması nedeniyle sözleşmeye aykırı olan maldır.
    (2) Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda, internet portalında ya da reklam ve ilanlarında yer alan özelliklerinden bir veya birden fazlasını taşımayan; satıcı tarafından bildirilen veya teknik düzenlemesinde tespit edilen niteliğe aykırı olan; muadili olan malların kullanım amacını karşılamayan, tüketicinin makul olarak beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar da ayıplı olarak kabul edilir.
    (3) Sözleşmeye konu olan malın, sözleşmede kararlaştırılan süre içinde teslim edilmemesi veya montajının satıcı tarafından veya onun sorumluluğu altında gerçekleştirildiği durumlarda gereği gibi monte edilmemesi sözleşmeye aykırı ifa olarak değerlendirilir. Malın montajının tüketici tarafından yapılmasının öngörüldüğü hâllerde, montaj talimatındaki yanlışlık veya eksiklik nedeniyle montaj hatalı yapılmışsa, sözleşmeye aykırı ifa söz konusu olur.
    Ayıplı maldan sorumluluk
    MADDE 9 – (1) Satıcı, malı satış sözleşmesine uygun olarak tüketiciye teslim etmekle yükümlüdür.
    (2) Satıcı, kendisinden kaynaklanmayan reklam yoluyla yapılan açıklamalardan haberdar olmadığını ve haberdar olmasının da kendisinden beklenemeyeceğini veya yapılan açıklamanın içeriğinin satış sözleşmesinin akdi anında düzeltilmiş olduğunu veya satış sözleşmesi kurulma kararının bu açıklama ile nedensellik bağı içinde olmadığını ispatladığı takdirde açıklamanın içeriği ile bağlı olmaz.

• Starkmad S kullanıcısına yanıt
    PM attım. Teşekkürler.
  • Pawnography kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.