Şimdi Ara

[Satıldı] Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [Satıldı] Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart
    Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart Forum dışı satıldı

Bir sorunu yoktur. Pazarlık yoktur.
    95w'ta kadar olan Fx serisi işlemcileri destekler.

Havale ile 180tl get ile 198tl'dir. Ptt ile gönderim yapılır.Kargo ücreti alıcıya aittir.

Komisyon farkı ile Sahibinden.com get ilanı için tıklayınız.
    [Satıldı]  Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart
    [Satıldı]  Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart

[Satıldı]  Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart[Satıldı]  Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart[Satıldı]  Asrock N68C-GS FX AMD DDR2+DDR3 Am3+ Anakart

Sorularınız için lütfen önce site üzerinden özel mesaj ile iletişime geçiniz. En kısa zamanda cevap verilecektir.

Sistem Notu : Bu ilan yoruma kapalıdır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu anakarta 70 TL in üstündee verecek forum üyesi yoktur. Fiyat çok yüksek. Alternatifi m5a785/usb 3.0 anakartlar var. Hatta daha üst modeller bile verdiğiniz fiyattan bulunuyor. İndirim lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

Bu anakarta 70 TL in üstündee verecek forum üyesi yoktur. Fiyat çok yüksek. Alternatifi m5a785/usb 3.0 anakartlar var. Hatta daha üst modeller bile verdiğiniz fiyattan bulunuyor. İndirim lazım.
    70TL'ye verebilecek biri varsa ben satın alabilirim.Fakat hiçbir ilanım'da fiyat konusunda tartışmaya girmiyorum. kendi görüşünüz, saygı duyarım. Fakat ilanda belirttim. İlanlarım sabittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.