Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Arızalı Mi 5 Prime [İNDİRİM] Satın Al 18 Mart 2020 02:23 1 1 SATILDI Arızalı Mi 5 Prime [İNDİRİM] Forum dışına satılmıştır.3 GB ram 64 GB hafızalı modelidir. İlk kullanıcısıyım aldıktan bir küsür yıl sonra kapandı bir daha da açılmadı. Anakart sorunu var dediler o zaman da yapan yoktu kaldı öyle kenarda. Yeni batarya almıştım belki bataryadandır diye ama olmamıştı o da kullanılmadan içinde duruyor. Başka sıkıntısı yoktur. Şimdi anakart onarımını 350 TL'ye yapıyorlar galiba. Ürün kozmetik olarak gerçekten iyi durumdadır. Zaten ekran koruyucusuz ve kılıfsız kullanmadım. Yanında 3 kılıf(biri kendi orjinal kılıfı galiba çok iyi değil) 1 ekran koruyucu ve sarj başlığı hediye edilecektir. Ara kablosunu bulamadım. Fiyat 250 --> 220 TL'dir. Öncelik parça parça satmaktansa komple telefonu satmak. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Elazığ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] KAPALI KUTU Baseus w07 [SATILDI] KAPALI KUTU Tronsmart Spunky Beat (Yeni Sürüm) SATILIK Roccat Syva SATILDI Arızalı Motorola Moto Z XT1650 [İNDİRİM]
MySun kullanıcısına yanıt Teşekkürler. Ekran konusunda bir bilgim yok açıkçası. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] KAPALI KUTU Baseus w07 [SATILDI] KAPALI KUTU Tronsmart Spunky Beat (Yeni Sürüm) SATILIK Roccat Syva SATILDI Arızalı Motorola Moto Z XT1650 [İNDİRİM]