Şimdi Ara

SATILDI....Arcade-X Joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ÜRÜN SATILMIŞTIR...

Yaklaşık 2 ay önce trfighters.net sitesinden aldığım Arcade-X Joystick'i derslerden dolayı oynamaya vakit bulamadığım için satıyorum. Aleti toplamda 10 kere bile kullanmamışımdır o yüzden sıfırdan farksızdır.
    Bilgisayarınızda Arcade oyun keyfi yaşamak için en ideal Joystick olan Arcade-X tüm bilgisayarlar için uyumludur.
    Ürün atari salonlarında kullanılan kol, buton ve switchlerden üretilmiştir. Ankara FantasyLand de kullanılan markaların aynısı kullanılmıştır.
    Bu joystick sayesinde bilgisayarınızda kurulu olan emülatörler ile Street Fighter, King of Fighters serisi gibi tüm oyunları oynayabilirsiniz.
    Ayrıca 2DF FreePlay üzerinden dünyanın dört bir tarafındaki yabancılarla tüm arcade oyunlarını oynayabilirsiniz.

Aletin trfighters.net adresindeki şu anki satış fiyatı 90 YTL'dir.
    Merak edenler için işte link: "http://trfighters.net/konu.php?t=8055"

istediğim FİYAT: 70 YTL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 2 Kasım 2015; 10:33:59 >

• Satış devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesMaster_27 -- 4 Şubat 2009; 22:01:15 >
  • hocam benden ıyı kımse bılemes bu joysticki ben eski trfightercılardanım,adamlar ugrasmıs yapmıs ,nasıl memnunmusun aletten:) cok yer kapar hocam oo yaa:)) paralarıda baska yerlerede verdık,ps2dede kullanılabılıyormu bu cıhaz ,-kullanılıyor dıye htrlıyorum ama:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Xbox Series X
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.