Şimdi Ara

◘◘◘!!!SATILDI!!!APPLE IPHONE 5 32GB BEYAZ - KAYITLI◘◘◘

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 5 Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon yunuss.10 nickli arkadaşa satılmıştır.
    Anlatacak çok birşey yok şuanda kullanmakta olduğum cihazı satıyorum. Versionu 6.1.2 olup jailbreaklidir. İsteyene yeni sürüm yükleyip, isteyene olduğu sürümde restore edip satabilirim karar alıcıya aittir. Arkasında bir kaç ufak darbesi vardır onuda fotoğraflarda mümkün olduğunca göstermeye çalıştım. Kutusu ve aksesuarları tamdır. Kulaklığı çok kullanma fırsatım olmadı 3-5 kere kullanıp kaldırdım. Faturası tax free den dolayı yok ama yanlış hatırlamıyorsam fotokopisi var. Geçici kayıt olmadığını belirtmeme gerek yok sanırım artık yapılmıyor diye biliyorum. Şehir dışından almak isteyenede önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Daha önceden bu şekilde gönderdiğim arkadaş oldu hiç bir sorun yaşanmadı. İçinizin rahat etmesi içinde referanslarıma göz atabilirsiniz. Çok fotoğraf çektiğim için tek tek yüklemekle uğraşamadım.

Fotoğraf link :https://www.dropbox.com/sh/tsyqy8no3gihh22/vBP4P0vNn7

Fiyat : 1500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 29 Eylül 2013; 12:46:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özel Mesaj
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gb olsaydı almıştım :( takip yinede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 29 Eylül 2013; 11:42:33 >
  • Telefon yunuss.10 nickli arkadaşa satılmıştır. Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.