Şimdi Ara

[SATILDI] Anakart+İşlemci+RAM+Ekran kartı+HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır annemin kullandığı düşük konfigürasyonlu bilgisayarı yenilemem sebebiyle boşa çıkan parçaları satıyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi kasa hariç komple bilgisayar parçalarıdır. Ancak işlemci problemlidir, son zamanlarda resetlenmeye başlamıştı ve RAM, ekran kartı, harddisk gibi parçaları değiştirip denediğim halde sorun devam etti. Parçaları alacak arkadaşa işlemciyi de gönderirim, istediği gibi değerlendirir.

Anakart: EPOX 8KDA3I 754 soket (http://www.epox.com/product.asp?id=EP-8KDA3I)
    İşlemci: AMD Sempron 2200 1.4 Ghz ( hem sorunlu hem de dandik bir işlemci, 15-20 liraya daha iyisi alınabilir.)
    Ekran Kartı: GeForce FX 5200 serisi Winfast A340 ve markasını bilmediğim bir tane daha FX 5200 var.
    HDD: 40 GB Maxtor IDE
    RAM: 2x512 olmak üzere toplam 1 GB DDR 400, birinin markası AM1 birinin markası PH diye bir marka.

Yukarda bahsettiğim gibi annemin yıllardır kullandığı bilgisayarı resetlenmeye başlaması sebebiyle yeniledim. İşlemci dışındaki parçalarda sorun yoktur. Alacak arkadaşa işlemci de gönderilecektir. Ekran kartları alacak arkadaşın isteğine bağlı olarak ister biri ister ikisi de gönderilir. Ekran kartlarının birisi pasif soğutmalı, diğeri aktif soğutmalıdır. Annemin temel internet ihtiyaçları nedeniyle kullandığı için pasif soğutmalı olan kullanılmıştır. Alan arkadaş istediğini kullanabilir. Anakart üzerinde 3 adet RAM slotu vardır. HDD sorunsuzdur. 15-20 liraya 754 soket bir işlemci ile beraber sorunsuz bir bilgisayar oluşturulabilir.
    Anakart kitapçığı, anakart için kasa demiri vardır. Driver cd si bulamadım ancak daha önce driver backup almıştım, aldığım backupı internete yüklerim alacak arkadaş oradan indirebilir.

[SATILDI] Anakart+İşlemci+RAM+Ekran kartı+HDD

Fiyat 90 TL
    İstanbul içi elden teslim edilebilir. elden teslim almak isteyen olursa özel mesajla ulaşsın konuşuruz.
    Kargo isteyen olursa da konuşulur anlaşılır.

Not: İlk amaç komple satmaktır.

Düzenleme: Uzun zamandır bir çok arkadaşla konuşuyoruz anlaşıyoruz, son bir hatırlatma olsun diye işlemcinin problemli olduğunu söylüyorum ve bilmiyordum diyerek vazgeçiyorlar. İlanı açtığım ilk günden beri açıkça yazan ifademi kalın harflerle daha belirgin hale getirdim. Lütfen neye teklif verdiğinize iyi bakın arkadaşlar. Sonra arkamdan dolandırıcı demeyin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreii -- 11 Temmuz 2012; 18:50:27 >

• Satış güncel.

Fiyat 75 TL, Kargo benden.
  • Satış devam ediyor.
    Fiyat 70 Tl, Kargo benden.
  • pm
  • Sadece ramleri nekadara düşünürsün?
  • Fiyat 65 TL.
    İsteyene yanında bir adette 17 inç Samsung CRT monitör verilir.
  • pm gönderildi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @tohumluk ardakaşımız öncelikli olmak üzere satış devam ediyor.

Ayrıca 17 inç Samsung CRT monitör de verebilirim demiştim ama annem o monitörü komşulara vermiş. Dolayısıyla sadece parçaların satışı devam ediyor monitör hediyemiz yok malesef.
  • pm gönderilmiştir.
  • parçalar tarafımdan alınmıştır. ilgi alaka için kendisine teşekkür ediyorum.
    kesinlikle gözü kapalı alışveriş yapılabilecek bir insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.