Şimdi Ara

[SATILDI] AMD PHENOM 955BE-GİGABYTE 890GPA UD3H-8GB DDR3 RAM HESAPLI KOMPLE KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar arkadaşlar yakın zamanda yeni sistem topladığım için eski sistemim boşa çıktı,sistemi 2012 yılında toplamıştım dönem dönem upgrade yapa yapa bugüne kadar sorunsuz sıkıntısız kullandım,sistem özelliklerine gelecek olursak kasa şu şekilde;

ANAKART ; GİGABYTE 890GPA UD3H REV2.1 AM3 DDR3 1866+
    İŞLEMCİ ; AMD PHENOM 955 BLACK EDİTİON AM3 3.2ghz 125w (rev.RB-C3)
    SOĞUTUCU ; COOLER MASTER 412S
    RAM ; KİNGSTON HYPERX 4X2 8GB 1600mhz
    PSU ; HİGH POWER ELEMENT BRONZE 600W 80+
    KASA ; ZALMAN MS800 MidT ATX SİYAH
    HDD ; 320GB WD 8MB/7200RPM SATA2

Parçaların düzenli olarak bakımını yaptığım için hepsi kozmetik olarak çok iyi durumdadır,ben işlemciyi çok fazla yormadım ama dileyen olursa 3.8ghzde stabil olarak kullanabilir,ekran kartını ayrı sattığım için yoktur sistemde,işlemcide yamuk/kırık pin yoktur,anakartın üstünde HD4290 onboard ekran kartı vardır masaüstü kullanımı için idealdir ancak oyun oynamak isteyen arkadaşların orta seviye bir ekran kartı takıp dilediği oyunu rahat bir şekilde oynayabilir,anakartın işlemcinin ve kasanın kutuları mevcut diğer parçaların kutularını aramam lazım belki duruyor olabilirler,komple kasa için istediğim ücret SATILDI Eskişehirden alacak olan arkadaşı evimde misafir ederim gelir görür test eder ona göre alır,diğer illerede kargo ile gönderebilirim alışveriş havale/kargo şeklinde olacaktır kargo ücreti alıcıya aittir. Alacak olan arkadaşlar PM yoluyla ulaşabilirler elimden geldiğince fiyatta yardımcı olurum ihtiyacı olanın işi görülsün,alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

NOT; Dileyene işlemciye stock soğutucusunu takıp verebilirim o şekilde fiyatımda SATILDI onun haricinde şuan için parça satışı yoktur.
    [SATILDI] AMD PHENOM 955BE-GİGABYTE 890GPA UD3H-8GB DDR3 RAM HESAPLI KOMPLE KASA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockn Rolla -- 2 Şubat 2017; 18:53:50 >

• Hocam merhaba kasa duruyormu acaba pm gonderemiyorum hata veriyor site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86779583&p=1#86779583

Bu iki şerefsiz ve adi nedeni ile alışverişlerde önce ürün alıp sonra ücret gönderiyorum arkadaşlar.
  • Duruyor hocam p.m attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.