Şimdi Ara

[SATILDI]Aliexpress Efsane North Face Kaz Tüyü Mont

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bilenler bilir,forumdaki aliexpress konusunda monttan anlayan bir arkadaşın önerisi üzerine aldığım,çok beğenip forumda mini incelemesini yaptığım bir monttur.Bizden sonra çok sayıda kişi alıp son derece memnun kalmıştır.Hatta inceleme mesajım;

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110676964

Bu monttan biri siyah biri gri olmak üzere 2 tane almıştım.Kalitesi fiyatının çok üzerinde,inanılmaz sıcak tutan şahane bir monttur,alan kişi kesinlikle pişman olmayacaktır.Ben açıkcası çok sayıda monta sahip olduğumdan,ayrıca zaten çok terleyen biri olarak bu montla daha çok terlediğimden,ve ayrıca siyah olanı biraz daha hoşuma gittiğinden(ayrıca biraz dar oluyordu aldığımda ancak biraz kilo verdikten sonra üzerime tam olduğu için direk bunu kullandım,gri olanı bir beden daha büyük),gri yani şu anda satmakta olduğum montu çok çok az giydim,sıfır gibi tertemizdir.Şunu söylim koca kışı içine giyeceğiniz bir tshirtle geçirebilirsiniz,gerçi içine uzun kollu giymek lazım aksi takdirde kolları da terletebiliyor.Montun en büyük eksisi çok sıcak tutuyor ,benim gibi halihazırda çok terleyen biriyseniz çok tavsiye etmem.Bedeni XXXL'dır.Türkiyedeki ortalama XL'a tekabül ediyor,şöyle söylim benim boyum 1.85,kilom 103,göğüs ölçüm ise 110 ve mont üzerime tam oluyor.Aliexpress linkini de paylaşacaktım ancak satan bulamadım açıkcası,ben 120 tlye almıştım.Satış fiyatım pazarlıksız 90 TLdir.Çok az kullanıldı sıfır gibi tertemiz mont.Fotoğraflar;

Kılıfına girdiğindeki hali;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 21 Ekim 2016; 17:40:48 >

• Ben almayi düşünüyorum ama bedeniyle ilgili kafamda soru işareti var.boyum 195 cm kilom 120 acaba bana küçük gelirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana çok büyük gelir ya keşke olsaydı nereden almıştınız acaba link varmı?

• Hocam aldigim satici satisi kapatmis.soyle bi bakindim ama baska saticiya denk gelmedim,bulursam mesaji editlerim.beden ise burda xl giyiyorsan,gogus 110 cm civari ise uzerine oturur

• EmuRu kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şuan ki göğüs ölçüm 96-98 filandır diye tahmin ediyorum 2 hafta önce 94 du.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.