Şimdi Ara

satıldı akasa 6 lı fan kontrolcü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 satıldı akasa 6 lı fan kontrolcü
    teknobiyotikden aldığım 6 lı fan kontrolcüsünü satıyorum ürü sıfırdan farksız olduğu için resim çekmeye ihtiyaç duymadım fiyatda pazarlık kesinlikle yok 6 adet fan kontrol edebiliyorsunuz ister 4 pin ister 3 pin fan uyumludur satın alan kişi sıfır gibi almış olacak

fiyat : 50 tl dir ve fanlardan gelen ses çokda rahatsız edici seviye değildir ışıkları gözümü aldığı için satıyorum fiyatı uygun tutuyorum çabuk satılsın diye pazarlık yoktur

resim temsilidir
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Haziran 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fan kontrolcüden gelen ses nedeniyle "The Legion" arkadaşın isteği üzerine ürün geri iade alınmıştır benim satmamdaki sebeb kasamın karşısındaki yatağımda akşamları film izlerken ışıkları gözümü alıyor yoksa sesi çok rahatsız edici seviyede değil ürün tekrar satıştadır

• quote:

Orijinalden alıntı: glscgn

teknobiyotikden aldığım 6 lı fan kontrolcüsünü satıyorum ürü sıfırdan farksız olduğu için resim çekmeye ihtiyaç duymadım fiyatda pazarlık kesinlikle yok 6 adet fan kontrol edebiliyorsunuz ister 4 pin ister 3 pin fan uyumludur satın alan kişi sıfır gibi almış olacak

fiyat : 50 tl dir ve fanlardan gelen ses çokda rahatsız edici seviye değildir ışıkları gözümü aldığı için satıyorum fiyatı uygun tutuyorum çabuk satılsın diye pazarlık yoktur

resim temsilidir

Pm atamıyorum pm atarmısın.
  • Fan kontrolcü satılmıştır. Ancak size p.m atmak istediğim için profilinize girdiğimde p.m simgesi yoktu bu sebeble p.m atamadım. Sanırım sitede bir hata olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.