Şimdi Ara

[SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gameboy Advance SP AGS-101 Parlak Ekran Konsol - Bordo

[SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi  [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi [SATILDI] AGS-101 Brighter Screen Bordo GBA SP + 3 Oyun + Boyunluk İpi

ARKADAŞLAR KONSOL EKRANINDAN ANAKARTINA KADAR HERŞEYİYLE ORİJİNAL NİNTENDO ÜRETİMİDİR, ÇİN KLONU MAKİNALARLA KARIŞTIRMAYIN. SADECE ESKİ KASASI ÇOK ÇİZİKLİ OLDUĞU İÇİN KASASINI DEĞİŞTİRDİM. ESKİ KASASININ RENGİ BUZ MAVİSİYDİ. Konsol AGS-101 Parlak ekranlı modellerdendir. Türkiye'de bu modelden bulmak zordur. Ekran kalitesinin günümüz konsollarından hiçbir farkı yoktur. GBA oyunları bu konsolla yeniden canlanmış gibi. Konsol kullanılmıştır. Elektronik aksamında, tuşlarında, bataryasında, ekranında vs. hiçbir sıkıntısı yoktur. Şarjı çok uzun süre gidiyor. Ekranı tertemizdir sadece köşesinde incecik bir kılcal çizik var güneş ışığına tutunca ancak görünüyor, oynarken görünmüyor bile. Menteşenin yanındaki plastiklerde küçük ezikler vardır (fotoğraflardan da görülebiliyor) ancak kullanıma bir etkisi yoktur. Tuşların olduğu kasada iki adet noktacık var, sanırım vidayı fazla sıkmaktan çıkmış ve fotoğraflardan da biraz olsun görülüyor. Bu saydıklarımın hepsi dert edilmeyecek kusurlardır, ben herşeyini belirtmek adına yazdım sadece. Elinize aldığınızda sıfır konsol alıyor gibi olacaksınız. Genel kozmetik durumu tertemiz sıfırdan farksızdır, 9/10 puan alır. Yanında sıfır kullanılmamış şarj aleti, 3 adet klon oyun ve sıfır boyunluk ipi veriyorum.

Paket İçeriği
  • GBA SP AGS-101 Brighter Screen Konsol
  • Sıfır şarj aleti
  • Super Mario World 2: Yoshi's Island Oyun
  • Power Rangers: Wild Force Oyun
  • Hugo GB Oyun
  • GBA için sıfır boyunluk ipi

Fiyat ----------> SATILDI

• Gittigidiyor Linki ->http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/tertemiz-ags-101-brighter-screen-bordo-gba-sp-84972778

Takas: Benim üzerine para vermemi gerektirmeyecek Oyun ile ilgili her şey ile olabilir. NES, SNES, N64, Gamecube, DS, DS Lite, Sega Mega Drive ve Oyunlar ile. Altını üstünü konuşuruz, PM atın yeter.

Fiyatlarda pazarlık yoktur. Alışveriş önce havale sonra kargo şeklindedir. Kargo ücretini alıcı öder. Dileyene komisyon eklenerek Sanalpazar açılır. Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 11 Mayıs 2013; 23:31:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Gittigidiyor linki eklendi.

Edit: Aynı fiyata 3 oyun + boyunluk ipi eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 10 Mayıs 2013; 1:54:03 >

• Gittigidiyor üzerinden satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.