Şimdi Ara

[SATILDI] ACER S232HLABID, 23',2 ms Full HD LED Monitör (GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    [ŞUBAT 2011 FATURALI,GARANTİLİ, FULL KUTULU ]

Şubat ayında eksen bilgisayardan almış olduğum monitörümü dizüstü alacağım için satışa çıkarıyorum.

Kutu, kutu içeriği, fatura her şey tamdır. Monitörün bir adet piksel hatası dışında yenisinden farkı yoktur. Alt ayaklığın poşeti bile sökülmemişir.

Gerek oyun ve film performansı, gerek incecik tasarım ile göz alıcı bir led monitördür.

Hafta sonları Ankara'da evimde görüp inceleyip alabilirsiniz. Hafta içi Eskişehir'de elden teslim edebilirim. Diğer illere kargo ücreti alıcıya ait ve önce ücret sonra kargo şeklinde gönderilebilir.

FİYAT: 00 TL (Çabuk satılsın diye fiyatı çok uygun tuttum.(sadece hafta sonu için bu fiyat) Pazarlık için lütfen boşa mesaj atmayınız arkadaşlar, cevaplamayacağım.)

İlanım yoruma kapalıdır. Özel mesajla iletişime geçilebilir.

İNCELEME LİNKLERİ

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/acer-s232hlabid-23-s232hlabid-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51819
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-41564-ACER-S232HLABID--23--1920x1080--2ms--HDMI--Siyah-LED-Monitor.html
    http://forum.donanimhaber.com/m_46089938/tm.htm

MONİTÖRÜN KENDİ FOTOĞRAFLARI

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 24 Eylül 2011; 19:20:33 >

• led almayı istiyordum 500 tl altında dvi bağlantısı olan led bulamadığım için HP S2331A LCD almıştım 2 hafta önce,
    sağlık olsun, tüplüden 23" lcd ye geçtik 7 yılda, bi 5 yıl sonra da led e geçerim artık
    bu monitör de başkasına kısmetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arodat -- 18 Eylül 2011; 12:34:27 >
  • fiyat çok uygun beyler . bu fiyata HDMI girişli led bulamazsınız . bulsanız bile 23" olmaz , onu da bulsanız 2 ms olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

fiyat çok uygun beyler . bu fiyata HDMI girişli led bulamazsınız . bulsanız bile 23" olmaz , onu da bulsanız 2 ms olmaz

• teşekkürler arkadaşlar. monitör gerçekten güzel ama ben pek kullanamıyorum sürekli şehir dışındayım.
  • pixel nerede acaba? pixeli gösterecek şekilde masaüstü rengini tek renk siyah veya beyaz yapıp foto çekip atabilirseniz. görüşelim.

iyi günler.
  • monitör djemo31 arkadasa satılmak üzere ayrılmıstır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat ne kadar yazmıyor da,Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.